Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνέντευξη Συναγωνιστή Αλέξανδρου Γέροντα στην “Εθνικιστική Φωνή” – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Στην εκπομπή του Γεώργιου Ρεντετάκου μίλησε ο Συναγωνιστής Αλέξανδρος Γέροντας, αναφορικά με τα φλέγοντα ζητήματα της επικαιρότητας και την μειοδοτική πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο συγκεκριμένα τόσο η εξωτερική όσο και η εσωτερική πολιτική της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι εξόχως επιζήμια για τον ελληνικό λαό, από την μία πλευρά με την εφαρμογή σκληρών μνημονιακών μέτρων, και από την άλλη πλευρά με τις απαράδεκτες πρακτικές στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων αλλά και στο ζήτημα της Βορείου Ηπείρου.

Παράλληλα, όσον αφορά το φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης, σχολίασε πως η Ελλάδα είναι από τις ελάχιστες χώρες που εμμένουν στην πολιτική των «ανοιχτών συνόρων», που ενισχύουν τις δραστηριότητες των ΜΚΟ, ενώ ταυτόχρονα ο Τσίπρας φρόντισε σε πρόσφατη συμφωνία με την Μέρκελ να πολλαπλασιάσει τις λαθρομεταναστευτικές ροές στην χώρα. Την ίδια στιγμή ο ελληνικός πληθυσμός συρρικνώνεται ενώ οι νέοι Έλληνες φεύγουν στο εξωτερικό.

Κλείνοντας, ο Συναγωνιστής Αλέξανδρος Γέροντας αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις της κυβέρνησης στην Δικαιοσύνη, με την αθώωση του Περικλή και της Ηριάννας, δυο ατόμων των οποίων το γενετικό υλικό εντοπίστηκε σε όπλα τρομοκρατικών οργανώσεων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunenteujh-sunagwnisth-alejandrou-geronta-sthn-ethnikistikh-fwnh-binteo#ixzz5L94YuGCF

Exit mobile version