Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πέφτουν οι μάσκες: Τζιχαντιστής με χάρτη της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας

Πέφτουν οι μάσκες: Τζιχαντιστής με χάρτη της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας

Στέλεχος του «Ελεύθερου Συριακού Στρατού», του στρατού των ανταρτών που αιματοκύλησε την Συρία, με την αγαστή συνεργασία του ΝΑΤΟ, έδωσε συνέντευξη που προβλήθηκε από το τουρκικό κρατικό δίκτυο ΤRT έχοντας στο φόντο έναν χάρτη με την μεγαλύτερη έκταση που κατέλαβε ποτέ η Οθωμανική Αυτοκρατορία.

Η εικόνα αυτή μπορεί να εξέπληξε τους διάφορους χαχόλους που υποτίθεται ότι χαράσσουν την εξωτερική πολιτική της χώρας μας, όμως στην πραγματικότητα ήταν πλήρως αναμενόμενη και εμάς δεν μας έκανε καμία έκπληξη, πέραν του απροκάλυπτου χαρακτήρα της συγκεκριμένης εικόνας.

Στελέχη του FSA είχαν εκπαιδευτεί στην Τουρκία, ενώ στην συνέχεια FSA, τουρκικός στρατός και τζιχαντιστές είχαν δώσει τιτάνια μάχη εναντίον των Κούρδων για να κρατήσουν ανοιχτή την δίοδο του ανεφοδιασμού για τον πόλεμο εναντίον του Άσαντ. Ακόμα και η περιβόητη μάχη του Αφρίν έληξε με τις σημαίες της Τουρκίας και του FSA να κυματίζουν δίπλα δίπλα.

Αυτό που θα μας προκαλούσε έκπληξη, αν δεν ξέραμε ότι η Ελλάδα κυβερνάται δυστυχώς από προδότες, είναι ότι στη χώρα μας υπάρχουν και διαδηλώνουν κατά της Χρυσής Αυγής οπαδοί του FSA και συνεπώς της ανασύστασης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και της ημισελήνου που προσδοκούν να κυματίσει πάνω από την Ακρόπολη.

Παραθέτουμε ενδεικτικά κάποιες φωτογραφίες:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/peftoun-oi-maskes-tzichantisths-me-charth-ths-othwmanikhs-autokratorias#ixzz5L95ZnyzZ

Exit mobile version