Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ηλίας Παναγιώταρος: Μόνη λύση η Χρυσή Αυγή απέναντι στον εθνικό κατήφορο! ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Στην εκπομπή «Επανελλήνισις» και τον δημοσιογράφο Τάσο Συμιγδαλά μίλησε ο Βουλευτής Β’ Αθηνών Ηλίας Παναγιώταρος αναφορικά με τα φλέγοντα εθνικά ζητήματα.

Αρχικά, ο Συναγωνιστής παρέθεσε το πλούσιο κοινοβουλευτικό έργο της Χρυσής Αυγής, που κατάφερε και έφερε στο προσκήνιο και στην Βουλή τα εθνικά θέματα που ταλανίζουν την χώρα και τους Έλληνες πολίτες, μέσα από ερωτήσεις και ομιλίες. Μάλιστα τόνισε ότι σε αντίθεση με τα υπόλοιπα κόμματα του ελληνικού κοινοβουλίου, η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κίνημα με πεντακάθαρα οικονομικά, χωρίς ίχνος διαφθοράς η κατάχρηση χρημάτων.

Πέραν των άλλων, η Χρυσή Αυγή έχει να αντιμετωπίσει τον βρώμικο πόλεμο το συστήματος, με την κυριολεκτική φίμωση του Κινήματος από εφημερίδες, ραδιόφωνο και τηλεοπτικούς σταθμούς. Ακόμα, ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής επισήμανε τον ύπουλο ρόλο των ΗΠΑ στην περιοχή των Βαλκανίων και την καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και του υπουργού Εξωτερικών Κοτζιά, εις βάρος των ελληνικών συμφερόντων, όσον αφορά το ζήτημα των Σκοπίων αλλά και την κατάσταση στην Βόρειο Ήπειρο.

Η συζήτηση έφτασε στο τέλος της με τον Ηλία Παναγιώταρο να τονίζει ότι με την εθνική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής ποτέ δεν είναι αργά για την χώρα να ανακάμψει και να ανακτήσει την λαμπρότητα και το μεγαλείο της. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h.-panagiwtaros3#ixzz5L95ovmKB

Exit mobile version