Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ομολογία προδοσίας από τον Τσίπρα: «Θα διευθετήσουμε με την Αλβανία το θέμα των συνόρων»! ΒΙΝΤΕΟ

Μία δήλωση του Αλέξη Τσίπρα στην συνέντευξη Τύπου στις Βρυξέλλες, μετά την σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ, όπου η Ελλάδα άναψε «πράσινο φως» για την ένταξη των Σκοπίων σε αυτό, «άναψε φωτιές» λόγω του περιεχομένου της.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς ο Τσίπρας για τις συνομιλίες της Ελλάδας με την Αλβανία, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Τα δύο θέματα που απομένουν, πέραν της ΑΟΖ, είναι το ζήτημα του εμπολέμου και των συνόρων, το οποίο βρισκόμαστε πολύ κοντά στο να βρεθεί κάποια διευθέτηση. Θέματα τα οποία όμως, ενώ έχουμε προχωρήσει σε ένα εξαιρετικά σημαντικό σημείο, δεν μπορούμε να πούμε ότι έχουμε ολοκληρώσει».

Με άλλα λόγια, ο Τσίπρας υποστήριξε ότι υπάρχει ζήτημα διευθέτησης συνόρων με την Αλβανία! Εάν δεν πρόκειται για μία ακόμη λεκτική γκάφα του άσχετου, ανιστόρητου και αγεωγράφητου εθνομηδενιστή , τον οποίον η θεωρία του φελλού που επιπλέει τον έφτασε στο θλιβερό σημείο να χειρίζεται τις τύχες της Πατρίδας και του Λαού, τότε (και) η δήλωση αυτή συνιστά νέα προδοσία εκ μέρους του. Έρχεται, μάλιστα, λίγα μόλις 24ωρα μετά την αναλόγου περιεχομένου δήλωση του Επιτρόπου της Κομισιόν Γιοχάνες Χαν για τροποποίηση συνόρων μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας.

«Σύμπτωση» η δήλωση Χαν, «σύμπτωση» και η δήλωση Τσίπρα; Ή μήπως τελικά, «όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά»; Για να τελειώνουμε με τον εσμό των εθνομηδενιστών που ξεπουλούν, σε σχεδόν καθημερινή βάση πλέον, το Έθνος των Ελλήνων, την μόνη αλλαγή συνόρων που δεχόμαστε σε σχέση με την Αλβανία, είναι στην απελευθέρωση(για τέταρτη φορά) της Βορείου Ηπείρου και την Ένωση της με την Μητέρα Ελλάδα!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/omologia-prodosias-apo-ton-tsipra-tha-dieuthethsoume-me-thn-albania-to-them#ixzz5L95zp6Cc

Exit mobile version