Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τραγέλαφος στο Eurogroup: Οι Γερμανοί μπλόκαραν την δόση των 15 δισ. ευρώ – Θέλουν ισοδύναμα για τον μειωμένο ΦΠΑ στα νησιά!

Τραγέλαφος στο Eurogroup: Οι Γερμανοί μπλόκαραν την δόση των 15 δισ. ευρώ - Θέλουν ισοδύναμα για τον μειωμένο ΦΠΑ στα νησιά!

Δεν μας έλεγαν οι συριζαίοι ότι… κατάφεραν να εξασφαλίσουν μια παράταση της μείωσης του ΦΠΑ για τα νησιά που πλήττονται από την λαθρομετανάστευση, με αντάλλαγμα να πάρουμε τους λαθρομετανάστες ολόκληρης της Γερμανίας;

Ε, για μία ακόμα φορά αποδεικνύονται ψεύτες, αφού στο χθεσινό Eurogroup οι γερμανοί (!) μπλόκαραν την δόση των 15 δισ. ευρώ που ήτανε να δοθούν στην Ελλάδα και ζήτησαν ισοδύναμα (!) για τον ΦΠΑ και προειδοποιώντας για τις διάφορες δηλώσεις συριζαίων για την μείωση των συντάξεων.

Κοινώς, τους λαθρομετανάστες τους πήραμε τσάμπα και το μόνο αντάλλαγμα ήταν κάποιες θετικές, πλην ψεύτικες, δηλώσεις που έκαναν ή θα κάνουν διάφοροι ευρωπαίοι αξιωματούχοι για προεκλογική χρήση από την συγκυβέρνηση των προδοτών.

Πάντως, ας μην έχουμε ανησυχίες, ο «πατριώτης» ο Καμμένος, βρήκε ήδη τα ισοδύναμα για να μην τσινάει η αφέντρα Μέρκελ. Θα κλείσει μερικά στρατόπεδα και θα τα μετατρέψει σε χοτ σποτ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tragelafos-sto-eurogroup-oi-germanoi-mplokaran-thn-dosh-twn-15-dis.-eurw-th#ixzz5L970HxJr

Exit mobile version