Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Περαιτέρω αποδυνάμωση της Εθνικής Άμυνας από τους ανθέλληνες ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προς πλουτισμό των διεθνών τοκογλύφων

Ακόμη μια επικίνδυνη μείωση των κονδυλίων για την Εθνική Άμυνα δέχτηκε να υλοποιήσει ο Τσακαλώτος στο eurogroup της 12ης Ιουλίου 2018 με σοβαρές επιπτώσεις στη αμυντική επάρκεια της Πατρίδας μας.

Στις 13 Ιουλίου 2018 ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του eurogroup της προηγούμενης ημέρας όπου αποκαλύφθηκε από δημοσίευμα ότι η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεσμεύτηκε να περικόψει 28 εκατομμύρια ευρώ από τις αμυντικές δαπάνες της Ελλάδος. Η παραπάνω καταστροφική απόφαση αποδυνάμωσης της Εθνικής Άμυνας ήρθε ως αποτέλεσμα των εντολών της Γερμανίας στον Τσακαλώτο για περισσότερη αφαίμαξη του Ελληνικού Λαού με κάθε ευκαιρία.

Συγκεκριμένα η διατήρηση του χαμηλού ΦΠΑ στα πέντε νησιά του Αιγαίου θα διαρκέσει μόνο για ένα εξάμηνο, ως το τέλος του 2018, παρά τις προηγούμενες δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα πως το ΦΠΑ δεν θα αυξηθεί όσο είναι πρωθυπουργός. Όμως για να ισχύσει αυτή η καθυστέρηση στην περαιτέρω υπερφορολόγηση του Ελληνικού Λαού το κράτος των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα φροντίσει την συνέχιση του πλουτισμού των διεθνών τοκογλύφων με περικοπές από την Εθνική Άμυνα.

Αναλυτικά θα υπάρξουν μεγάλες περικοπές κονδυλίων σε ζητήματα  που είναι νευραλγικά για την εύρυθμη λειτουργία των Ενόπλων Δυνάμεων, όπως η μείωση των δαπανών συντήρησης των μαχητικών της Πολεμικής Αεροπορίας κατά 4 εκατομμύρια ευρώ, η μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων κατά 2 εκατομμύρια ευρώ, η μείωση των δαπανών υγείας του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων κατά 5 εκατομμύρια ευρώ και η μείωση των εξοπλιστικών δαπανών κατά 10 εκατομμύρια ευρώ.

Παράλληλα θα μειωθούν οι δαπάνες μετακίνησης των Ενόπλων Δυνάμεων κατά 2 εκατομμύρια ευρώ, αντιθέτως τα κονδύλια για τις πολυτελείς μετακινήσεις του Πάνου Καμμένου με το κυβερνητικό Embraer έχουν επιβαρύνει τον Έλληνα φορολογούμενο με 3 εκατομμύρια ευρώ σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα.

Σχετικά με τις δαπάνες για την συμμετοχή της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ προτάθηκε μια ελάχιστη μείωση της συνδρομής κατά 5 εκατ. ευρώ, ενώ ο Έλληνας φορολογούμενος έχει αναγκαστεί να καταβάλλει από το 2010 έως σήμερα κατά μέσο όρο το ποσό των 4,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων για κάθε χρόνο. Ένας πακτωλός χρημάτων σε ένα οργανισμό που δεν θέλησε να βοηθήσει καταλυτικά στην απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που ακόμη βρίσκονται παράνομα κρατούμενοι από τον Ερντογάν.

Συμπερασματικά δεν είναι άξιο απορίας ο λόγος που επιλέχθηκε για ακόμη μια φορά η αποδυνάμωση των κονδυλίων της Εθνικής Άμυνας από το ανθελληνικό κράτος των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εάν αναλογιστούμε την δήλωση του σημερινού υφυπουργού λαθρομεταναστευτικής πολιτικής Γιάννη Μπαλάφα πριν τρία χρόνια ότι “θα το ρισκάρει με την Τουρκία”.

Μόνο μια Εθνική Κυβέρνηση του Λαϊκού Σύνδεσμου-Χρυσή Αυγή έχει την θέληση και τις δυνάμεις προς την αποτελεσματική ενίσχυση των Ένοπλων Δυνάμεων και την ενδυνάμωση της Εθνικής Ασφάλειας της Πατρίδας μας.

Θ. Γ. Κωστής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/peraiterw-apodunamwsh-ths-ethnikhs-amunas-apo-tous-anthellhnes-suriza-anel#ixzz5LAVDP6PW

Exit mobile version