Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι «αμερικανιές» των αμερικανοκομμουνιστών: Προσπαθούν να βρουν “ρώσικο δάκτυλο” για να μην παραδεχτούν ότι τους φτύνει ο Λαός!

Οι «αμερικανιές» των αμερικανοκομμουνιστών: Προσπαθούν να βρουν “ρώσικο δάκτυλο” για να μην παραδεχτούν ότι τους φτύνει ο Λαός!

Απέλασαν Ρώσους διπλωμάτες για «παράνομες ενέργειες κατά της εθνικής ασφάλειας», όταν οι τούρκοι πράκτορες αλωνίζουν στην Θράκη – Η κυβέρνηση των κομμουνιστών κάνει όλη την βρώμικη δουλειά για τις ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ, καταστρέφοντας κάθε ελπίδα για ελληνορωσική συνεργασία…

Όπως ανακοινώθηκε το πρωί της Πέμπτης, η κυβέρνηση της συμφοράς, απέλασε δύο Ρώσους διπλωμάτες και απαγόρευσε την είσοδο σε άλλους δύο. Ανάμεσα στις κατηγορίες που απευθύνει η Αθήνα προς τους διπλωμάτες είναι οι απόπειρες αλίευσης και διακίνησης πληροφοριών, αλλά και χρηματισμού κρατικών λειτουργών.

Η κυβέρνηση αφήνει να εννοηθεί ότι οι Ρώσοι διπλωμάτες ήταν πράκτορες που αναμίχθηκαν σε εσωτερικές υποθέσεις της χώρας μας, όταν στην Θράκη, αφήνουν να αλωνίζουν ελεύθεροι οι πράκτορες της Τουρκίας και να επιχειρούν να διαμελίσουν την Πατρίδα μας, χρησιμοποιώντας ως άλλοθι την μουσουλμανική μειονότητα.

Η κυβέρνηση των κομμουνιστών με αυτήν την κίνηση, έδειξε ξεκάθαρα το στρατόπεδο το οποίο υπηρετεί η χώρα μας τις τελευταίες δεκαετίες. Οι πρώην… αμερικανοφάγοι πήραν και τα εύσημα από τις ΗΠΑ. Με δήλωση της εκπροσώπου του State Department, μάλιστα, η οποία είπε: «Η Ελλάδα απέλασε δυο Ρώσους διπλωμάτες και απαγόρευσε την είσοδο στη χώρα σε ακόμη δύο, οι οποίοι προσπάθησαν να παρέμβουν στην πολιτική ζωή της χώρας. Στηρίζουμε την Ελλάδα που υπερασπίζεται την κυριαρχία της».

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές μέχρι αυτή την στιγμή. Όμως διπλωματική πηγή στο Reuters αποκάλυψε ότι η Αθήνα είχε πληροφορήσει την Ρωσία από τις 6 Ιουλίου ότι επρόκειτο να απελάσει Ρώσους διπλωμάτες από τη χώρα για την παράνομη δραστηριότητά τους στα… συλλαλητήρια ενάντια της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών. Οι Financial Times κάνουν λόγο για παρεμβάσεις στην Αλεξανδρούπολη κατά της προδοτικής συμφωνίας. Αστείο, τουλάχιστον, η ελληνική κυβέρνηση να λέει ότι δεν υπήρξαν αμερικανικές πιέσεις και παράλληλα όλες οι πληροφορίες να βγαίνουν από αμερικανόφιλα μέσα.

Ο πολιτικός σουρεαλισμός δεν έχει τέλος σε αυτή την χώρα. Η κυβέρνηση που άνοιξε την πόρτα του ΝΑΤΟ στα Σκόπια και ξεπούλησε το όνομα της Μακεδονίας μας – δίχως να ρωτήσει ποτέ τον Ελληνικό Λαό – κατηγορεί ένα τρίτο κράτος ότι αναμιγνύεται στα παλλαϊκά συλλαλητήρια των οργισμένων Ελλήνων Πατριωτών. Με ποιον τρόπο άραγε; Με χρηματοδότηση; ΑΣΤΕΙΟ και σαν σκέψη, αφού οι αυθόρμητες λαϊκές διαμαρτυρίες δεν διαφημίζονται από κανένα ισχυρό Μέσο Ενημέρωσης.

Αλλά εδώ είπαν ένα ολόκληρο έθνος, «ετερόκλητο πλήθος» και «αμόρφωτα εθνίκια», στους Ρώσους θα τους έπιαναν οι ντροπές;

Στον «πόλεμο» μεταξύ Ουάσινγκτον – Μόσχας για τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ, η Ελλάδα όχι μόνο με την υπογραφή Τσίπρα, έβαλε τους Σκοπιανούς στην «Συμμαχία», όχι μόνο πρόδωσε την Μακεδονία μας, αλλά κάνει και όλη την βρώμικη δουλειά για λογαριασμό των ΗΠΑ. Οι «σύντροφοι» της αριστεράς που κάποτε διαδήλωναν με το σύνθημα «Φονιάδες των Λαών Αμερικάνοι» κερδίζουν επάξια τον τίτλο του Αμερικανοκομμουνιστή.

Αν υπάρχουν αποδεδειγμένα κάποιοι που κάνουν «παράνομες ενέργειες κατά της εθνικής ασφάλειας», εκείνοι είναι σίγουρα στην Θράκη και όσοι (εν Αθήναις) τους κάνουν πλάτες για να δημιουργήσουν ανύπαρκτες μειονότητες εντός των συνόρων μας. Ας αφήσουν τους παπάδες και το Άγιο Όρος στην ηρεμία του και ας μην προκαλούν περισσότερο το Έθνος με περιφρονητικούς χαρακτηρισμούς.

Έσπειραν εθνικές προδοσίες και θα θερίσουν την οργή των Ελλήνων. Οι Έλληνες έχουν ΚΑΘΗΚΟΝ να διαδηλώνουν στα πλαίσια του Νόμου και της Τάξης, την αντίθεσή τους σε ένα τόσο κρίσιμο εθνικό ζήτημα. Να αφήσουν τις «αμερικανιές» και να φύγουν μια ώρα νωρίτερα, γιατί όσο και να τους θέλουν οι φίλοι τους οι Αμερικάνοι, δεν τους θέλει πια (ούτε να τους βλέπει) ο Ελληνικός Λαός.

ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-amerikanies-twn-amerikanokommounistwn#ixzz5LGPAZZBF

Exit mobile version