Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 15 Ιουλίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 15 Ιουλίου 2018

Οι Ρώσοι απελαύονται επειδή όπως λένε τα παπαγαλάκια προσπάθησαν να σταματήσουν την συμφωνία με τους Σκοπιανούς και οι τούρκοι πράκτορες και οι βουλευτάδες κάνουν πάρτι στην Ελλάδα. Σιγά μωρέ τι θέλουν οι τουρκαλάδες; Μόνο την Θράκη και το Αιγαίο και συστηματικά προσπαθούν για την ανεξαρτιτοποίηση της πρώτης, είδατε εσείς κανέναν από τους προδότες του δημοκρατικού τόξου να στέλνει πίσω στην χώρα του κανένα τούρκο; Όχι φυσικά, μας πείραξαν οι Ρώσοι, όχι εμάς… τους τούρκους πείραξαν και επειδή θέλουν να είναι πιστά γιουσουφάκια του σουλτάνου αρχίσαν να φαίνονται οι πρώτες ρωγμές στις σχέσεις Ελλάδας – Ρωσίας.

Πέτρος Σ.

“Νομίζετε ότι με αποκλεισμούς θα χτυπήσετε την Χρυσή Αυγή;” – Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Στην Γαλλία διαγράφουν την λέξη Φυλή από το Σύνταγμα, γιατί ο όρος είναι ξεπερασμένος. Εμείς να τους πληροφορήσουμε ότι ο όρος δεν είναι ξεπερασμένος, τουλάχιστον ακόμη… Καταλαβαίνουμε ότι καταβάλονται υπεράνθρωπες προσπάθειες να μην υπάρχει έθνος, φυλή, φύλο και να ζούμε σε μια κοινωνία χωρίς ταυτότητα όπου θα μπορούν να μας εκμεταλλεύονται καταλήλως το μεγάλο κεφάλαιο αλλά ας έχουν υπόψιν τους πως οι τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις σε όλη την Ευρώπη έχουν καταδείξει πως ξεπερασμένες είναι οι ιδέες της παγκοσμιοποίησης μιας που όλο και περισσότεροι ευρωπαίοι στρέφονται πολιτικά σε πατριωτικά κόμματα.

Αντρέας Ν.

Εκατοντάδες Έλληνες για την Μακεδονία στην συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στο Σωματείο ΝΕΖ “Άγιος Νικόλαος” – Συγκλονιστική ομιλία του Ηγουμένου της Μονής Εσφιγμένου, Μεθόδιου

Μειώνονται λέει οι δαπάνες για την Εθνική Άμυνα και να ήταν μόνο αυτές που μειώνονται… Όλος ο Ελληνικός λαός ζει με μειωμένες αποδοχές και το μόνο που αυξάνεται σ΄ αυτήν την χώρα είναι οι λαθρομετανάστες και τα προνόμιά τους. Σταθερό στην Ελλάδα επίσης, παραμένει και το εισόδημα των βουλευτάδων και των υπουργάδων όλα τα υπόλοιπα είναι στον αέρα. Πρώτη και τελευταία φορά αριστερά.

Γιάννα Κ.

Κοτζιάς σε γερμανική εφημερίδα: Μόνο με σεισμό δεν θα περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών – Θα την ψηφίσουν βουλευτές από ΑΝΕΛ και Ποτάμι!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-15-iouliou-2018#ixzz5LJ3GW8gW

Exit mobile version