Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η αμερικανοδουλεία βλάπτει σοβαρά και την οικονομία: Ταξιδιωτική οδηγία προ των πυλών από την Ρωσσία!

Τις πρώτες συνέπειες της αμερικανοδουλείας των ΗΠΑνθρώπων Τσίπρα-Καμμένου και στην εθνική οικονομία, θα δούμε τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέονται από την Μόσχα, η ρωσσική κυβέρνηση θα εκδώσει ταξιδιωτική οδηγία για την Ελλάδα, στα πλαίσια των αντιποίνων για την απέλαση των δύο Ρώσσων διπλωματών – που διέταξαν οι Αμερικανοί και εκτέλεσαν οι ντόπιοι λακέδες τους, Τσίπρας και Καμμένος!

Σύμφωνα με ρωσσικές πηγές: «Το ταξίδι και η παραμονή των Ρώσσων πολιτών στην Ελλάδα, πλέον μπορεί να εξελιχθεί σε μια επικίνδυνη για την ασφάλειά τους διαδικασία. Η ελληνική κυβέρνηση θεωρεί ότι η Ρωσσία υπονομεύει τα εθνικά της συμφέροντα, άρα και οι Ρώσσοι πολίτες δεν πρέπει να θεωρούν ασφαλή την χώρα. Τις επόμενες ημέρες θα ληφθεί απόφαση για τα μέτρα που θα λάβει η ρωσσική κυβέρνηση προκειμένου να εξασφαλίσει την ασφάλεια των Ρώσσων πολιτών που ταξιδεύουν στην Ελλάδα».

Με δεδομένο ότι πέρσι επισκέφθηκαν την Ελλάδα περίπου 1,5 εκατομμύριο Ρώσσοι τουρίστες και φέτος –όπως προκύπτει από τις κρατήσεις- θα έφταναν τα 2 εκατομμύρια, μπορεί να αντιληφθεί ο καθένας την ανεπανόρθωτη ζημιά που θα προκληθεί στην εθνική οικονομία!

Υπενθυμίζουμε δε, ότι…

Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net

 

Exit mobile version