Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μετά την Μπακογιάννη και ο Αχμέτ Ιλχάν παρευρέθη στην ορκωμοσία του Ερντογάν

Εκτός από την Ντόρα Μπακογιάννη, ένα ακόμη μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου παρευρέθη στην ορκωμοσία του Ταγίπ Ερντογάν. Ο λόγος για τον «αλλάζω τα κόμματα όπως τα εσώρουχά μου» βουλευτή του ΚΙΝΑΛ (αυτή την στιγμή…) Αχμέτ Ιλχάν, ο οποίος με την παρουσία του έδειξε και έστειλε τα σχετικά μηνύματα.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση που έκανε επί του θέματος αυτού: «Παραβρέθηκα μετά από επίσημη πρόσκληση που έλαβα με την ιδιότητα του βουλευτή του ελληνικού κοινοβουλίου στην τελετή ορκωμοσίας του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Άγκυρα.  Εκεί είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με τον επίτροπο στην Ε.Ε. κ. Δημήτριο Αβραμόπουλο, τον Έλληνα Πρέσβη στην τουρκική πρωτεύουσα κ. Πέτρο Μαυροειδή καθώς και την πρώην Υπουργό Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη».

Αφού σημειώσουμε την παρουσία και του κοσμοπολίτη Αβραμόπουλου στην φιέστα του Ερντογάν, αυτό που αξίζει να επισημανθεί είναι η τεράστια φωτογραφία του σφαγέα του Ελληνισμού Μουσταφά Κεμάλ που ανέβασε στο facebook ο Αχμέτ Ιλχάν, κάτι βεβαίως που αποτελεί βαρύτατη προσβολή στην μνήμη τόσο των δολοφονημένων όσο και των εκτοπισμένων Ελλήνων της Μικράς Ασίας και του Πόντου από τον «εθνάρχη» μισέλληνα των τούρκων.

Προφανώς (ούτε αυτή) η ενέργεια του μουσουλμάνου βουλευτή δεν φαίνεται να ενοχλεί τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Νίκο Βούτση, για τον οποίο οι βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου είναι ελεύθεροι να δηλώνουν όποια «μητέρα-πατρίδα» επιθυμούν

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/meta-thn-mpakogiannh-kai-o-achmet-ilchan-pareurethh-sthn-orkwmosia-tou-ernt#ixzz5LKsnslnc

Exit mobile version