Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σχεδόν πέντε χρόνια μετά: Κανένα αποτέλεσμα στις έρευνες των «αρχών» για την δολοφονία των Συναγωνιστών μας

Σχεδόν πέντε χρόνια μετά: Κανένα αποτέλεσμα στις έρευνες των «αρχών» για την δολοφονία των Συναγωνιστών μας

Έχουν περάσει 5 σχεδόν χρόνια από την άνανδρη δολοφονία των Συναγωνιστών μας, Γεωργίου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων στο Νέο Ηράκλειο.

Στο διάστημα των πέντε αυτών ετών ουδεμία κίνηση υπήρξε από πλευράς των αρχών για την εξιχνίαση του συγκεκριμένου εγκλήματος, ουδεμία ενημέρωση υπήρξε σχετικά με τις έρευνες που υποτίθεται ότι διεξάγονταν παρά μόνο μέσω στοχευμένων δημοσιευμάτων στον τύπο.

Μέσω αυτών των δημοσιευμάτων μάθαμε προ καιρού για έναν ύποπτο ποινικό, που δολοφονήθηκε πριν ανακριθεί από τις αρχές, αλλά και για έναν πληροφοριοδότη, πρώην ποδοσφαιρικό παράγοντα, που βρέθηκε «αυτοκτονημένος» στο αυτοκίνητό του.

Σήμερα με δημοσίευμα της εφημερίδος «Το Βήμα» πληροφορούμεθα τις συμβολαιογραφικές πράξεις των πληροφοριοδοτών για την είσπραξη της αμοιβής, τις τακτικές παραπλάνησης και άλλα ελέγχονται αλλά δεν έχουν και μεγάλη σημασία, αφού δεν δίνουν καμία επί της ουσίας πληροφορία περί ερευνών.

Αυτό που συνοψίζεται σε μία φράση του ρεπορτάζ και πραγματικά εξοργίζει είναι ότι υπάρχουν πλέον… ενδείξεις που κλονίζουν κατά τα λεγόμενα του αρθρογράφου αυτό το σενάριο.

Δηλαδή, 5 χρόνια μετά οι αρχές και δη η αντιτρομοκρατική που έσκαβε μοναστήρια για να βρει το… οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής δεν έχει καν καταλήξει σε ένα βασικό «πάνελ» υπόπτων και περιορίζεται σε ενδείξεις, γεγονός λογικό αφού τα πρώτα «καυτά» 24ώρα οι αρχές είχαν περιοριστεί στην παραπληροφόρηση σχετικά τους δράστες (αρκεί να θυμηθούμε τα πρώτα ψευδή ρεπορτάζ για τον τρόπο διαφυγής τους) και έπρεπε να περάσουν αρκετά χρόνια προτού κληθεί ο πρώτος αυτόπτης μάρτυρας για κατάθεση.

Πέντε χρόνια μετά, το συγκεκριμένο ρεπορτάζ φιλοξενείται κοντά στην τελευταία σελίδα της εφημερίδας και όλο το καθεστώς επιθυμεί διακαώς η 1η του Νοέμβρη να ξεχαστεί. Για εμάς, όμως, τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες, η 1η του Νοέμβρη είναι η μέρα που διαβήκαμε τον Ρουβικώνα και πλέον δεν υπάρχει καμία επιστροφή παρά μόνο η Νίκη απέναντι στο σάπιο κατεστημένο που ταλανίζει την Πατρίδα μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/schedon-pente-chronia-meta-kanena-apotelesma-stis-ereunes-twn-archwn-gia-th#ixzz5LLxS7aP4

Exit mobile version