Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πρόκληση Ακιντζί: Υπερασπίστηκε την τουρκική εισβολή στην Κύπρο ως… μέτρο πρόληψης της βίας!

Πρόκληση Ακιντζί: Υπερασπίστηκε την τουρκική εισβολή στην Κύπρο ως… μέτρο πρόληψης της βίας!

Επιστολή προς τα μέλη του συμβουλίου ασφαλείας του ΟΗΕ έστειλε ο Ακιντζί του ψευδοκράτους, με τον οποίο διαπραγματεύεται τόσο η μαρξιστική νομενκλατούρα των Αθηνών, όσο και το κυπριακό πολιτικό κατεστημένο.

Στην επιστολή του ο Ακιντζί υποστηρίζει την νομιμότητα της βάρβαρης τουρκικής εισβολής το 1974 λέγοντας ότι αυτή δεν πρέπει να θεωρείται ως έκφραση επιθετικότητας, αλλά ως μέσο πρόληψης βίας κατά των «Τουρκοκυπρίων».

Η επιστολή αυτή που έρχεται λίγες μέρες πριν την μαύρη «επέτειο» της τουρκικής εισβολής δεν μπορεί παρά να χαρακτηριστεί πρόκληση από την πλευρά των τούρκων, αλλά και εγκληματική ανοχή από πλευράς των «συμμάχων» στο Συμβούλιο Ασφαλείας που κυκλοφόρησαν αυτό το ρυπαρό έντυπο ως επίσημο έγγραφο αντί να το πετάξουν στα σκουπίδια.

Για την ιστορία να πούμε ότι οι «ειρηνικοί» «τουρκοκύπριοι» τους οποίους δήθεν «προστάτευσε» η «μητέρα Τουρκία», εξοπλίζονταν από το τουρκικό κράτος ήδη από τα τέλη της δεκαετίας του 50’ και η εισβολή του Αττίλα το 1974 δεν ήταν η μόνη, αφού είχε προηγηθεί εισβολή και το 1964.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/proklhsh-akintzi-uperaspisthke-thn-tourkikh-eisbolh-sthn-kupro-ws-metro-pro#ixzz5LLyJxMvJ

Exit mobile version