Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βελγίδα βουλευτής επισκέφτηκε ελληνικά νησιά και ζητά… περισσότερες προσπάθειες για την υποδοχή «προσφύγων»!

Αποικία λαθρομεταναστών θέλουν οι ευρωπαίοι αξιωματούχοι την πατρίδα μας και μάλιστα κάνουν και υποδείξεις στις αρμόδιες αρχές ώστε να καταβάλουν περισσότερες προσπάθειες για την υποδοχή των χιλιάδων αλλοδαπών που εισβάλλουν στα Ελληνικά νησιά.

Η Βελγίδα βουλευτής Πέτρα ντε Σούτερ επισκέφθηκε δομές φιλοξενίας «προσφύγων» στην Αθήνα, την Καβάλα, τη Δράμα και τη Μυτιλήνη για την προετοιμασία έκθεσης με θέμα «Ελληνικά νησιά: πρέπει να γίνουν περισσότερα». Η κυρία αυτή είναι μέλος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβούλιο της Ευρώπης (ΚΣΣΕ) και γενική εισηγήτρια για τις συνθήκες υποδοχής των “προσφύγων και μεταναστών” της Επιτροπής της ΚΣΣΕ.

Όπως δήλωσε μετά την επίσκεψή της, η κατάσταση για τους αιτούντες άσυλο εξακολουθεί να είναι άθλια στο ελληνικό κέντρο υποδοχής και αναγνώρισης στη Μόρια, που φιλοξενεί σήμερα 7.500 άτομα. Περίπου 3000 άτομα φθάνουν κάθε μήνα με σκάφη από τις κοντινές ακτές της Τουρκίας (περισσότεροι από 50 φθάνουν καθημερινά) κυρίως από τη Συρία, αλλά και από τη Μιανμάρ, το Αφγανιστάν, την Αλγερία και την Αϊτή.

Η βελγίδα βουλευτής αφού συνεχάρη τις Ελληνικές αρχές και τις … ΜΚΟ, ζήτησε περισσότερες προσπάθειες ώστε να μειωθεί ο χρόνος επεξεργασίας των αιτήσεων ασύλου και αποσυμφόρηση των hot spot με παράλληλη μεταφορά των λαθρομεταναστών σε δομές της ηπειρωτικής Ελλάδας!

«Συγχαίρω τις τεράστιες προσπάθειες των ελληνικών Αρχών, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των πολυάριθμων ΜΚΟ, αλλά βλέπω ότι απαιτούνται επειγόντως πρόσθετες ενέργειες: να μειωθεί ο χρόνος επεξεργασίας των αιτήσεων ασύλου, να μεταφερθούν οι αιτούντες άσυλο σε άλλους καταυλισμούς στην ηπειρωτική χώρα κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας της αίτησής τους» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσο κυβερνούν την Ελλάδα πρόθυμοι υποτακτικοί όπως οι Τσίπρας-Καμμένος, τόσο οι ευρωπαίοι εταίροι θα ζητούν περισσότερα ελληνικά νησιά για να τα μετατρέψουν σε αποθήκες λαθρομεταναστών.

Μόνο μία εθνική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής μπορεί να αντιμετωπίσει την λαίλαπα της λαθρομετανάστευσης και αυτό μπορεί να γίνει πολύ εύκολα όπως συμβαίνει στην Ιταλία με τις πολιτικές που ακολουθεί ο Σαλβίνι. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/belgida-bouleuths-episkefthke-ellhnika-nhsia-kai-zhta-perissoteres-prospath#ixzz5LPgKY7qT

Exit mobile version