Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ισχυρή παρουσία από τους τουρκόφιλους βουλευτές του Σύριζα στην φιέστα του τουρκικού προξενείου

Ισχυρή παρουσία από τους τουρκόφιλους βουλευτές του Σύριζα στην φιέστα του τουρκικού προξενείου

«Εκλεκτές» προσωπικότητες μαζεύτηκαν στο τουρκικό προξενείο για την πανηγυρική εκδήλωση της επικράτησης Ερντογάν στο στημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου.

Σας παραθέτουμε την λίστα από το έγκριτο tourkikanea:

«Στην τελετή που έγινε στο προξενείο της Τουρκίας στην Κομοτηνή, πέραν του πρόξενου Μουράτ Ομέρογλου, μετείχαν το προσωπικό του προξενείου, υποπρόξενοι, ο πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης και Εκλεγμένος μουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ, ο εκλεγμένος μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, οι βουλευτές Ροδόπης Μουσταφά Μουσταφά και Ιλχάν Αχμέτ, ο πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς, ο πρόεδρος της ΠΕΚΕΜ και πρώην βουλευτής Αχμέτ Χατζηοσμάν, ο διευθυντής ΩΡΛ στο νοσοκομείο Κομοτηνής Μεχμέτ Εμίνογλου, ο αντιπεριφερειάρχης Αχμέτ Ιμπράμ, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Μουσταφά Κατραντζί και Οντέρ Μουμίν (ανεξάρτητος), οι δήμαρχοι Μύκης-Τζεμίλ Καμπά, Ιάσμου-Ισμέτ Καντί και Αρριανών-Ριντβάν Αχμέτ, ο πρόεδρος της BTTÖB Αϊντίν Αχμέτ, ο πρόεδρος της GTGB Νετζάτ Αχμέτ, ο πρόεδρος της ΤΕΞ Οζάν Αχμέτογλου, ο πρόεδρος του συλλόγου BIHLIMDER Μεχμέτ Εμίν Αχμέτ, ο πρόεδρος του Συλλόγου Μειονότητας Ν. Έβρου Μπεκίρ Μουσταφάογλου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων Επαθ-Ροδόπης Σαλίχ Αχμέτ, μέλη της τοπική αυτοδιοίκησης και άλλοι ομογενείς.»

Στην εκδήλωση απεύθυνε ανθελληνικό χαιρετισμό ο ψευδομουφτής Σερίφ, ο οποίος τόνισε:

«Εύχομαι οι πεσόντες μάρτυρες κατά την απόπειρα πραξικοπήματος της 15/7 να έχουν το έλεος του Θεού και οι ήρωες ταχεία ανάρρωση. Για μια ακόμη φορά εύχομαι υπομονή και περαστικά στο Τουρκικό Έθνος…. Όλοι σας ξέρετε πως τα σημερινά σύνορα της Τουρκίας χαράχθηκαν με τον Βαλκανικό πόλεμο του 1912. Δύο χρόνια μετά από τον Βαλκανικό πόλεμο, το 1914 άρχισε ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος. Μετά από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, εδάφη της σημερινής Ανατολίας καταλήφθησαν και εγκαταστάθηκαν εκεί οι εισβολείς. Αργότερα το 1920 με το σύνθημα “Το Τσανάκκαλε δεν περνιέται” υπήρξαν 250 χιλιάδες μάρτυρες και ηττήθηκαν αυτοί που θέλανε να κομματιάσουν την Ανατολία. Την μέρα εκείνη κομματιάστηκε και η συνθήκη των Σεβρών. Φτάνοντας στο 1923, ο άνθρωπος της Ανατολίας όντας νικητής αποκόμισε μια σειρά από κέρδη. Μετά νίκη είναι και η συνθήκη της Λωζάννης. Νίκη είναι και το σκίσιμο της συνθήκης των Σεβρών. Κατά την γνώμη μου έγινε προσπάθεια από κάποιους να πάρουν εκδίκηση από τους ανθρώπους εκείνους που έσκισαν την συνθήκη των Σεβρών»

Όλα αυτά, ξαναλέμε, ειπώθηκαν παρουσία βουλευτών του Σύριζα, οι οποίοι ουδόλως αντέδρασαν σε όλα αυτά και βεβαίως χωρίς να παρέμβει εισαγγελέας για τον ανθελληνικό λόγο που ύψωσε άτομο, το οποίο θέλει και δημόσιο αξίωμα στο ελληνικό κράτος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/parousia-bouleutwn-tou-suriza-h-panhgurikh-ekdhlwsh-sto-tourkiko-projeneio#ixzz5LQm3bHR7

Exit mobile version