Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παραλήρημα «Αυγής»: Όποιοι υψώνουν την Ελληνική Σημαία, στελεχώνουν τα «τάγματα εφόδου» της Χρυσής Αυγής!

Παραλήρημα «Αυγής»: Όποιοι υψώνουν την Ελληνική Σημαία, στελεχώνουν τα «τάγματα εφόδου» της Χρυσής Αυγής!

Δεν μας φαίνεται καθόλου περίεργο το ότι η καταρρέουσα κυκλοφοριακά φυλλάδα του ΣΥΡΙΖΑ με τον τίτλο «Αυγή» κατασκευάζει ένα ρεπορτάζ με το οποίο αποθεώνει την παρακμιακή πολυπολιτισμική εικόνα του κέντρου της Αθήνας και ειδικά στις περιοχές ανάμεσα στην Ομόνοια και το Μοναστηράκι. Το ότι όμως θα έφτανε στο σημείο να βγάζει το συμπέρασμα ότι όποιος κρεμάει την Ελληνική Σημαία στο σπίτι του σε μόνιμη βάση και όχι απλώς στις δύο Εθνικές Επετείους ή μετά από κάποια μεγάλη αθλητική επιτυχία είναι ύποπτος συμμετοχής σε … πογκρόμ κατά των λαθρομεταναστών, ακόμη δεν μπορούμε να το διανοηθούμε. Αν και οι εθνομηδενιστές (και) του ΣΥΡΙΖΑ είναι ικανοί για όλα.

Έτσι, λοιπόν, στην «Αυγή» της Κυριακής και σε δισέλιδο άρθρο με χαρακτηριστικό τίτλο «Όλος ο κόσμος στο κέντρο της Αθήνας», αφού διαβάσουμε για τις «φωνές, χρώματα και μυρωδιές από την Ασία και την Αφρική» και άλλα συναφή, φτάνουμε στους Πολωνούς που έμεναν (και μένουν) στην Αθήνα, όπου διαβάζουμε τα εξής για τους λόγους που τους οδήγησαν στο να φύγουν από την Ελλάδα:

«Όμως η εντεινόμενη οικονομική κρίση, η μειωμένη κίνηση, τα χαράτσια και οι φόροι μαζί με τη ραγδαία πτώση του εισοδήματος όλων, έβαλε λουκέτα στα μαγαζιά και οδήγησε χιλιάδες μετανάστες είτε πίσω στην πατρίδα τους είτε σε άλλες χώρες. Καταλυτικό ρόλο, όμως, έπαιξε και ο φόβος που έσπειραν στις γειτονιές της Αθήνας, οι συμμορίες των Χρυσαυγιτών και τα «στραβά μάτια» των αστυνομικών στις βιαιοπραγίες σε βάρος τους. Μας είπαν, όλοι όμως «off the record», ότι τώρα ξέρουν πως στα διαμερίσματα και στα σπίτια που διακρίνονται να κυματίζουν ελληνικές σημαίες, οι οποίες μοιάζουν σαν ξεχασμένες από κάποια εθνική επέτειο ή αθλητική αναμέτρηση, μένουν οι πρόθυμοι. Αυτοί που τρέχουν πρώτοι να «βοηθήσουν» τα λεγόμενα τάγματα εφόδου της ναζιστικής οργάνωσης. Δυστυχώς αυτές οι σημαίες αποτελούν μια πρόχειρη χαρτογράφηση, σημειώσεις διαμερισμάτων για να βρουν άλλοτε «βοηθούς» κι άλλοτε «καταφύγιο» οι ρατσιστές της κάθε περιοχής».

Με άλλα λόγια, όλοι όσοι κρεμάνε σε μόνιμη βάση την Ελληνική Σημαία στο σπίτι τους είναι (συν)ένοχοι συμμετοχής σε… πογκρόμ κατά των Πολωνών τόσο στο παρελθόν όσο και προφανώς στο μέλλον! Αμφιβάλλουμε κατά πολύ στο αν όντως η συντάκτρια του κειμένου μίλησε σε Πολωνούς της ευρύτερης περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα, οι οποίοι της… εκμυστηρεύτηκαν τους φόβους τους για τις δήθεν επιθέσεις Χρυσαυγιτών εις βάρος τους.

Προφανώς, πρόκειται για ένα ακόμη άγευστο μύθευμα των «προοδευτικών τερατολόγων» στην απεγνωσμένη προσπάθειά τους να χαρακτηρίσουν ως είδηση το σανό που σερβίρουν στους ελάχιστους εναπομείναντες αναγνώστες τους. Κρατάμε, μόνο, το … φοβερό συμπέρασμα της συντάκτριας της «Αυγής», ότι όποιοι  κρεμούν σε μόνιμη βάση την Ελληνική Σημαία σε περίοπτη θέση στο σπίτι του είναι βασικοί ύποπτοι για συμμετοχή σε … «τάγματα εφόδου».

Και πού να σφίξουν ακόμη οι ζέστες…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apisteuto-dhmosieuma-ths-aughs-opoioi-kremane-thn-ellhnikh-shmaia-sto-spiti#ixzz5LQp3OXTR

Exit mobile version