Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Fake news η λίστα των… διανοούμενων του Σύριζα: Δημόσιες καταγγελίες για πλαστογραφία και διπλά ονόματα!

Fake news η λίστα των… διανοούμενων του Σύριζα: Δημόσιες καταγγελίες για πλαστογραφία και διπλά ονόματα!

Διαβάσαμε τις προάλλες στις διάφορες εφημερίδες που πρόσκεινται στην συγκυβέρνηση των προδοτών (Εφ. Συν και το κακό συναπάντημα) για τις περίφημες 250 υπογραφές… διανοούμενων που στηρίζουν την «Συμφωνία των Πρεσπών».

Αναφέραμε ήδη ότι η πλειοψηφία των υπογραφών προέρχεται από τα κομματικά γραφεία του Σύριζα, έμμισθους υπαλλήλους του κυβερνώντος κόμματος, διορισμένους φελλούς και σεσημασμένους αντεθνιστές.

Το «επιπλέον», που άρχισε να αποκαλύπτεται από χθες είναι ότι και οι ελάχιστοι που δεν είναι αυστηρώς κομματικοί ή μισέλληνες και φέρονται να έχουν υπογράψει την δήλωση μπήκανε στην λίστα παρά την θέλησή τους.

Ήδη τρεις (Νένα Βενετσάνου, Λένα Αλκαίου και Κυριάκος Κατζουράκης) έχουν δημοσίως δηλώσει πως ουδέποτε υπέγραψαν ένα τέτοιο κείμενο. Οι δύο πρώτες δήλωσαν πως ουδέποτε έλαβαν καν γνώση για το κείμενο, ενώ ο τελευταίος δηλώνει ότι του στάλθηκε με mail το επίμαχο κείμενο, αλλά ουδέποτε το υπέγραψε. Παρόλα αυτά τα ονόματα και των τριών βρέθηκαν στην fake λίστα του Σύριζα με τους… διανοούμενους.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο συστημικός δημοσιογράφος Παπαχρήστος στα «Νέα» δήλωσε ότι κάποιες εκ των υπογραφών είναι διπλές, δηλαδή ανήκουν στα ίδια πρόσωπα…

Εμείς ξαναρωτάμε… Καλά, δεν βρέθηκαν ούτε 250 διορισμένοι συριζαίοι να δείξουν την αλληλεγγύη τους στον Τσίπρα; Ντροπή, “σύντροφοι”!

Ας δούμε και ένα βίντεο με τους… διανοούμενους της αριστεράς:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/fake-news-h-lista-twn-dianooumenwn-tou-suriza-dhmosies-kataggelies-gia-plas#ixzz5LVNQ5U4I

Exit mobile version