Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ούτε στην Λάρισα, ούτε πουθενά! Έντονη αποδοκιμασία Πιτσιόρλα για την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ένας ακόμη υπουργός της«Πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνησης έγινε δέκτης έντονων αποδοκιμασιών από Έλληνες Πολίτες που διαμαρτύρονται για το επικείμενο ξεπούλημα της Μακεδονίας ΜΑΣ. Πρόκειται για τον υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στέργιο Πιτσιόρλα, ο οποίος βρέθηκε στην Λάρισα ως ομιλητής σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ το βράδυ της Δευτέρας, στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Λάρισας.

Έξω από τον χώρο της εκδήλωσης περίμενε τον υφυπουργό μια ομάδα Πολιτών, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών, με συνθήματα κατά της κυβέρνησης, ενώ ισχυρή αστυνομική δύναμη τους κρατούσε εκτός της αιθούσης που γινόταν η εκδήλωση.

Όταν ξεκίνησε η ομιλία του Πιτσιόρλα, μία Ελληνίδα εξέφρασε έντονα την δυσαρέσκειά της, διακόπτοντας τον υφυπουργό και σηκώθηκε όρθια φωνάζοντας, απευθυνόμενη στον Πιτσιόρλα «προσβάλετε την Ιστορία, την Πατρίδα, τους νεκρούς προγόνους μας. Θέλω την Πατρίδα μου πίσω!».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ομιλία του Πιτσιόρλα ήταν «τρεις και ο κούκος», κατά την γνωστή λαϊκή έκφραση. Ούτε στην Λάρισα, ούτε πουθενά δεν μπορούν να εμφανιστούν χωρίς να αποδοκιμαστούν από τον Ελληνικό Λαό οι ριψάσπιδες της ανθελληνικής συμφωνίας των Πρεσπών.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oute-sthn-larisa-oute-pouthena…-apodokimasthke-entona-o-surizaios-pitsior#ixzz5LX0zexn6

Exit mobile version