Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΕΡΧΟΝΤΑΙ! 2.500 λαθρομετανάστες επιστρέφουν την 1η Αυγούστου στην Ελλάδα από Γερμανία

ΕΡΧΟΝΤΑΙ! 2.500 λαθρομετανάστες επιστρέφουν την 1η Αυγούστου στην Ελλάδα από Γερμανία

Ο επόμενος μήνας (Αύγουστος) θα έχει με την πρώτη «καλημέρα» (1η Αυγούστου) τις επιστροφές λαθρομεταναστών από την Γερμανία στην Ελλάδα. Αυτό δήλωσε σε ραδιοφωνική συνέντευξή του ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρης Βίτσας, ο οποίος εκτίμησε τον αριθμό τους σε 2.500 άτομα ετησίως.

Ως πρώτο σχεδιασμό ο Βίτσας ανακοίνωσε ότι θα δημιουργηθούν και τρία νέα κέντρα φιλοξενίας στην ηπειρωτική χώρα, δείχνοντας έτσι την σαφή πρόθεση της κυβέρνησης να μετατρέψει όλη την Χώρα σε μια απέραντη αποθήκη ανθρώπινων ψυχών.

Ταυτόχρονα όμως, εκτός από τις επιστροφές από την Γερμανία, οι λαθρομεταναστευτικές ροές συνεχίζονται αμείωτες. Συνολικά 157 νέες αφίξεις «προσφύγων» καταγράφηκαν στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου τα τελευταία 24ωρα σύμφωνα με τα στοιχεία του Εθνικού Συντονιστικού Κέντρου Ελέγχου Συνόρων, Μετανάστευσης και Ασύλου.

Και οι 157 αφίξεις καταγράφηκαν στη Λέσβο, ενώ το Λιμενικό Σώμα από τα ξημερώματα της Παρασκευής μέχρι και το πρωινό της Δευτέρας συνέλεξε 109 λαθρομετανάστες στην θαλάσσια περιοχή Λέσβου.

Θα το πούμε για πολλοστή φορά: το σχέδιο των εθνομηδενιστών (και) του ΣΥΡΙΖΑ είναι η μετατροπή της χώρας σε χώρο και του Ομοιγενούς Λαού της σε ετερογενή πληθυσμό.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/2.500-prosfuges-erchontai-thn-1h-augoustou-apo-germania#ixzz5LX2FZ2mU

Exit mobile version