Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Με νέες φιέστες και ψέμματα προσπαθεί ο Τσίπρας να κάνει τον κόσμο να ξεχάσει την προδοσία της Μακεδονία μας!

Με νέες φιέστες και ψέμματα προσπαθεί ο Τσίπρας να κάνει τον κόσμο να ξεχάσει την προδοσία της Μακεδονία μας!

Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή έλεγε ο Λένιν, αλλά οι συριζαίοι το έχουν παρατραβήξει αντικειμενικά. Μπορεί οι συριζαίοι να ετοιμάζονται να υπογράψουν ένα νέο μνημόνιο με αιματηρά μέτρα και αυξημένη εποπτεία, όμως αυτό δεν σταματά τον Τσίπρα από το να οργανώνει φιέστες.

Διαβάζουμε, λοιπόν, πως ήδη οργανώνεται φιέστα στο Καστελόριζο για την… λήξη των μνημονίων, ενώ στο πρόγραμμα του πρωθυπουργό ίσως ενταχθεί τελευταία στιγμή και η Πνύκα για να θυμίσει και λίγο… Περικλή. Ελεγχόμενες είναι οι πληροφορίες ότι ο Πρωθυπουργός θα ζητήσει κι άλλη γραβάτα από τον Ζάεφ για να μην κάνει δεύτερη εμφάνιση με την ίδια.

Βεβαίως, σε όλες αυτές τις εκδηλώσεις ο Τσίπρας θα επιδοθεί σε άκρατη παροχολογία και ψευδολογία του αισχίστου είδους, σαν την αναβολή της αύξησης του ΦΠΑ, η οποία οδήγησε τελικά σε μπλοκάρισμα της δόσεως από τους γερμανούς και την επιβολή ισοδύναμων μέτρων από τις Ένοπλες Δυνάμεις, διαμέσω του Καμμένου.

Και αυτή η παροχολογία Τσίπρα εν τέλει θα αποδειχτεί ψεύτικη και προεκλογική, αλλά όπως είπε κι ο «σύντροφος» Λένιν και επαναλαμβάνουμε «η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή».

Ας έχουμε κατά νου, επίσης, ότι όλα αυτά εντάσσονται στην στρατηγική αλλαγής ατζέντας του Σύριζα, για την οποία έχουμε ήδη μιλήσει. Επειδή το Μακεδονικό γκρεμίζει την συγκυβέρνηση των προδοτών, οι συριζαίοι θα προσπαθήσουν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη για να σωθούν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/me-nees-fiestes-kai-psemmata-prospathei-o-tsipras-na-kanei-ton-kosmo-na-jec#ixzz5LX2zUU2b

Exit mobile version