Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πανηγυρίζει ο Καρανίκας για το χασισονομοσχέδιο και λέει ότι θα φέρει… επενδύσεις!

Πανηγυρίζει ο Καρανίκας για το χασισονομοσχέδιο και λέει ότι θα φέρει… επενδύσεις!

Τον ατελείωτο έχουν οι συριζαίοι: μετά τους λαθρομετανάστες επενδυτές τώρα έχουμε και τις επενδύσεις σε κάνναβη! Αυτό έγραψε σε πανηγυρικό τόνο ο Καρανίκας στο facebook και γέλασε το χειλάκι του, δοκιμαζόμενου από τα Μνημόνια, Ελληνικού Λαού.

Σε ανάρτηση που είχε ως εικόνα το ΦΕΚ του νόμου για την κάνναβη ο – εδώ γελάμε τώρα – πρωθυπουργικός σύμβουλος έγραψε: «Προχωράμε! Η Κάνναβη στην υπηρεσία της κοινωνίας, μακρυά από δεισιδαιμονίες και αναχρονισμούς. Η Ελλάδα με τον νόμο αυτό γίνεται η βασική δύναμη επενδύσεων στην φαρμακευτική κάνναβη, στον κόσμο όλο. Ξεκινήσαμε»

Πάλι καλά που το συγκεκριμένο νομοσχέδιο πέραν των τραγελαφικών πανηγυρισμών επί μίας ωρολογιακής βόμβας στα θεμέλια της Ελληνικής Νεολαίας, δεν προσφερόταν και για την βάναυση προσβολή της αισθητικής όπως κάποια άλλα, αλλιώς να είστε σίγουροι ο Καρανίκας θα έκανε το χειρότερο δυνατό για τα μάτια μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/panhgurizei-o-karanikas-gia-to-chasisonomoschedio-kai-leei-oti-tha-ferei-ep#ixzz5LX3HfSXn

Exit mobile version