Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νικολακόπουλος: Τελείωσε η παραμύθα του δήθεν τρίτου Πασόκ – Την πλάτη της Χρυσής Αυγής βλέπει η Φώφη!

Νικολακόπουλος: Τελείωσε η παραμύθα του δήθεν τρίτου Πασόκ - Την πλάτη της Χρυσής Αυγής βλέπει η Φώφη!

Όσο και αν προσπαθούν να το ξεχειλώσουν, το παραμύθι του τρίτου κλεφτοΠασόκ ξεφούσκωσε ανεπιστρεπτί και καμιά μαϊμού δημοσκόπηση δεν μπορεί να το συντηρήσει.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή είναι ξεκάθαρα η ανερχόμενη πολιτική δύναμη, έχει εδραιωθεί στην τρίτη θέση και μετά την υπογραφή της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών και την ραγδαία αλλαγή του πολιτικού σκηνικού είναι αδιαμφισβήτητο ότι σημειώνει εκρηκτική άνοδο σε όλη την Επικράτεια και θα καταγράψει διψήφια ποσοστά στις ερχόμενες εκλογές όποτε και αν αυτές διεξαχθούν.

Αυτό το πανθομολογούμενο συμπέρασμα δεν είναι βέβαια δικοί μας “ευσεβείς πόθοι”, αλλά κάτι που το διαπιστώνουν πια όλοι όπως και ο έμπειρος δημοσκόπος και εκλογολόγος, Ηλίας Νικολακόπουλος.

Στην τελευταία συνέντευξή του λοιπόν στην “Εποχή” o Νικολακόπουλος ομολογεί την κατάρρευση του κλεφτοΠασόκ και την οριστική κατάκτηση της τρίτης θέσης από την Χρυσή Αυγή σημειώνοντας:

Το δεύτερο σημείο, ως έμμεση συνέπεια του μακεδονικού, αφορά το Κίνημα Αλλαγής, που κάποια στιγμή παρουσίασε δυναμική και οι έρευνες έδειχναν πως θα μπορούσε να ξεπεράσει το 10%, και να έρθει στην τρίτη θέση, ξεπερνώντας την Χρυσή Αυγή. Με τη λογική των ίσων αποστάσεων που πρόβαλε στην αρχή, θα μπορούσε να παίξει ρυθμιστικό ρόλο, να μην προχωρήσει σε συνεργασία με τη ΝΔ χωρίς όρους, να αφήσει ανοιχτό το δρόμο των συναινέσεων.

Σήμερα δεν φαίνεται να διατηρείται αυτή η δυναμική. Τελικά, η σύμπραξη του κεντρώου χώρου αποδείχτηκε ασταθής και στην πρώτη σοβαρή απόφαση οδηγήθηκαν σε κρίση. Άρα ο επιδιωκόμενος τρίτος πόλος δεν φαίνεται να μπορεί να διαδραματίσει κάποιο καταλυτικό ρόλο. Ξανακινδυνεύει να βρεθεί στην τέταρτη θέση, πίσω από τη Χρυσή Αυγή και η εικόνα του ανταγωνισμού επιστρέφει σε αυτά που ξέραμε πριν.”

Ο Ελληνικός Λαός στην ερχόμενη εκλογική αναμέτρηση θα στηρίξει μαζικά τον Αγώνα της Χρυσής Αυγής και θα της δώσει την απαραίτητη δύναμη για να συνεχίσει απροσκύνητα ενάντια στην προδοσία της Μακεδονίας, τα εθνοκτόνα Μνημόνια και την λαθρομετανάστευση.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nikolakopoulos-teleiwse-h-paramutha-tou-dhthen-tritou-pasok-thn-plath-ths-c#ixzz5LXX6a2cA

Exit mobile version