Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κλασική… Παναγιωταρέα: Από τον Σαμαρά, σύμβουλος της Φώφης η παντός καιρού δημοσιογράφος

Κλασική... Παναγιωταρέα: Από τον Σαμαρά, σύμβουλος της Φώφης η παντός καιρού δημοσιογράφος

Με ένα καυστικό άρθρο ο Υποστράτηγος ε.α. Χρήστος Μπολώσης στηλιτεύει την… παντός καιρού και εξουσίας δημοσιογράφο Άννα Παναγιωταρέα, η οποία με μεγάλη ευκολία μεταπήδησε από την Νέα Δημοκρατία στο Πασόκ. Εξάλλου, στον ίδιο χώρο κινείται πάντα, στο κόμμα των πολιτικών κομμάτων!

“Έπεσα από τα σύννεφα. Σαν να ‘ταν χθες τη θυμάμαι. Δεν πάνε πολλά χρόνια. Τότε στον αγώνα κατά του ΠΑΣΟΚ, που έκανε η μακαρίτισσα πλέον «Απογευματινή», πρωτοστατούσε μια μαχητική δημοσιογράφος. Μάλιστα, είχε κάνει και διαγωνισμό μεταξύ των αναγνωστών για την ανάδειξη των καλύτερων αντιπασοκικών συνθημάτων.

Μια φορά, μάλιστα, συγκλόνισε όταν σε μια εκπομπή δεν έκρυψε ότι τρόμαξε όταν είδε τη Χρυσή Αυγή να τιμά τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες. Ήταν γενικώς ο ογκόλιθος της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης.

Και τι διαβάζω στην «κυριακάτικη δημοκρατία»; Ότι η κυρία Άννα Παναγιωταρέα, διότι περί αυτής πρόκειται, αναλαμβάνει άτυπη σύμβουλος της κυρίας Φώφης. Τώρα εγώ, πού πιστεύω ακόμη αυτά που πίστευε τότε η κυρία Παναγιωταρέα, αλλά τώρα δεν τα πιστεύει, τι είμαι; Μην το πείτε, διότι δεν θα δημοσιευτεί…

ΥΓ.: 138 ημέρες ομηρίας και ακόμα τίποτα.”

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/panagiwtarea-fwfh#ixzz5LXXiWzlY

Exit mobile version