Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα προκλητική δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη: Ναι στο “Βόρεια Μακεδονία”!

Νέα προκλητική δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη: Ναι στο “Βόρεια Μακεδονία”!

Νέα επιβεβαίωση της προδοτικής θέσης της ΝΔ στο ζήτημα των Σκοπίων αποτελούν οι καινούργιες δηλώσεις  της Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία σε ραδιοφωνική της συνέντευξη την Δευτέρα είπε επακριβώς ότι «δεν έχω αλλάξει θέση στο Μακεδονικό από το 2008. Ναι στο “Βόρεια Μακεδονία”»!

Μπορεί στην συνέχεια να προσπάθησε να δείξει ότι κάνει… κριτική στην κυβερνητική πολιτική και τις κινήσεις του Κοτζιά, όμως η αποδοχή του «Βόρεια Μακεδονία» εκθέτει όχι μόνο την Μπακογιάννη, αλλά πολύ περισσότερο την ΝΔ, η οποία δεν καταδίκασε καν τις απαράδεκτες δηλώσεις της.

Βεβαίως, δεν συζητάμε το ενδεχόμενο διαγραφής της από το κόμμα, καθώς στην ΝΔ διαγράφεσαι μόνο εάν «θίξεις» την αριστερά, τους λαθρομετανάστες, τους “ευπαθείς”, τους εβραίους, τους ομοφυλόφιλους και γενικότερα ό,τι συμβαδίζει με την αντίληψη της «πολιτικής ορθότητας» πως έχει αποκλειστική χρήση της προστασίας από απόψεις, θέσεις και σχόλια που μπορούν να θεωρηθούν προσβλητικά ή μειωτικά.

Διαβάστε επίσης: Απροκάλυπτα υπέρ της παραχώρησης του όρου Μακεδονία στα Σκόπια η Ντόρα και η Νέα Δημοκρατία

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-proklhtikh-dhlwsh-ths-ntoras-mpakogiannh-nai-sto-boreia-makedonia#ixzz5LafHxE98

Exit mobile version