Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πυροσβέστης ξυλοκοπήθηκε από “ευπαθείς” στα Μέγαρα

Πυροσβέστης ξυλοκοπήθηκε από “ευπαθείς” στα Μέγαρα

Μία ακόμη είδηση που είδαμε σε ενημερωτική ιστοσελίδα δείχνει την αδυναμία παρέμβασης της Αστυνομίας σε συγκεκριμένα μέρη.

Συγκεκριμένα, σε άμεσο κίνδυνο τέθηκε η ζωή ενός πυροσβέστη ηλικίας 27 ετών, όταν στις 9 το βράδυ της Δευτέρας κλήθηκε μαζί με συναδέλφους του να κατασβήσουν φωτιά που ξέσπασε σε ξερά χόρτα στην περιοχή Βλυχός Μεγάρων, όπου βρίσκεται και καταυλισμός ρομά.

Μόλις η παρουσία των πυροσβεστών έγινε αντιληπτή, δεκάδες άτομα κάθε ηλικίας ξεκίνησαν να εκτοξεύουν κατά των πυροσβεστών πέτρες, σπασμένα μπουκάλια και ξύλα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο πυροσβέστης. Ένα ακόμη όχημα εγκλωβίστηκε, δεχόμενο επίθεση με αντικείμενα, με τον οδηγό να καταφέρνει να το απομακρύνει τελευταία στιγμή, αποτρέποντας τα χειρότερα.

Μάταια οι πυροσβέστες καλούσαν προς ενίσχυση τους αστυνομικούς, οι οποίοι, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ανέφεραν πως «δεν μπορούν να επιχειρήσουν στο σημείο»! Το μόνο που μπόρεσαν να κάνουν τελικά οι αστυνομικοί ήταν να μεταβούν στο κτίριο της πυροσβεστικής και να ενημερωθούν για το συμβάν.

Ο άτυχος πυροσβέστης μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο Νοσοκομείο, όπου και του έκαναν ράμματα πάνω στο δεξί μάτι, ενώ στην συνέχεια πήρε εξιτήριο.

Για πολλοστή φορά, έγινε κάτι παραπάνω από φανερό ότι η αστυνομία αδυνατεί να παρέμβει σε ένα ακόμη άντρο παραβατικότητας, όπως ο καταυλισμός των ρομά στο Βλύχο ενώ (αρνητική) εντύπωση προκαλεί το ότι άγνοια για το συμβάν δηλώνουν στην ΕΛΑΣ! Δεν χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι άλλο για να φανεί το πόσο ανεξέλεγκτη είναι η κατάσταση σε συγκεκριμένα “άβατα” στην Χώρα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/purosbesths-julokophthhke-apo-roma-sta-megara#ixzz5Lbo8b2tP

Exit mobile version