Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απορρίφθηκε από το ΣτΕ η αίτηση των Παμμακεδονικών Οργανώσεων για ακύρωση της προδοτικής «Συμφωνίας των Πρεσπών»

Απορρίφθηκε από το ΣτΕ η αίτηση των Παμμακεδονικών Οργανώσεων για ακύρωση της προδοτικής «Συμφωνίας των Πρεσπών»

Την απορρίψη του ΣτΕ γνώρισαν η αίτηση Παμμακεδονικών Οργανώσεων για την ακύρωσης της προδοτικής «Συμφωνίας των Πρεσπών».

Η αίτηση των Παμμακεδονικών Οργανώσεων στηριζότανε πάνω στα αρνητικά τετελεσμένα που θα δημιουργήσει η εν λόγω συμφωνία για την Ελλάδα, τόσο σε εθνικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο, προβάλλοντας έξοχα νομικά επιχειρήματα σε αυτή την κατεύθυνση.

Από την άλλη το Συμβούλιο της Επικρατείας απόρριψε αυτή την αίτηση επί τυπικών κωλυμάτων, επειδή η επίμαχη συμφωνία δεν έχει κυρωθεί από την Βουλή και ως εκ τούτου είναι εκτός της αρμοδιότητας του ΣτΕ.

Αυτό αποδεικνύει ότι όσο καλές και αν είναι οι νομικές κινήσεις σε αυτή την κατεύθυνση, μονάχα ο πολιτικός αγώνας μέσω της Χρυσής Αυγής, ήτοι η ενδυνάμωση του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, μπορεί να έχει ασφαλή, απτά και σίγουρα αποτελέσματα.

Σε αυτή την κατεύθυνση να θυμίσουμε πως ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος είναι ο μοναδικός πολιτικός Αρχηγός που έχει από τώρα δεσμευτεί προς τους διεθνείς οργανισμούς για την ΜΗ εφαρμογή αυτής της εθνοπροδοτικής συμφωνίας.

Διαβάστε σχετικά: Επιστολή – δέσμευση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου προς τους Διεθνείς Οργανισμούς για την ακύρωση της συμφωνίας με τα Σκόπια από την Χρυσή Αυγή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/aporrifthhke-apo-to-ste-h-aithsh-twn-pammakedonikwn-organwsewn-gia-akurwsh#ixzz5LcTwArjr

Exit mobile version