Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Αντιμέτωποι με 2 χρόνια φυλάκιση βρίσκονται οι 2 Έλληνες στρατιώτες. Ποιος να τους το έλεγε και να τον πίστευαν! Κάποτε είχα ακούσει πως η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της και δεν το πίστεψα μέχρι πρότινος που κατάλαβα ακριβώς και το νόημα αυτής της φράσης. Οι πολιτικοί της Ελλάδας είναι αυτοί που καταστρέφουν και καταδικάζουν τα ελληνόπουλα. Η αδιαφορία και η προσοχή σε θέματα όχι και τόσο μεγάλης σημασίας, για την Ηριάννα π.χ. μας βομβάρδιζαν καθημερινά με απεργίες πείνας, με πορείες. Για αυτά τα δύο παιδιά που δεν έχει βρεθεί κάτι επιβαρυντικό, που κρατούνται παράνομα η ελληνική κυβέρνηση των Συριζανέλ δεν έχει κάνει τίποτα απολύτως!

Ντίνος Κ.

Αντανακλάσεις του διεθνούς δρωμένου στην Πατρίδα μας

Με κυβέρνηση που κοιμάται όρθια δεν θα πάρουν αέρα όλοι; Πείτε μου τι λειτουργεί σωστά σε αυτό το κράτος να πω ναι έχετε δίκιο! Τίποτα δεν λειτουργεί, γι΄ αυτό πάμε κατά διαόλου και έχουμε και από πάνω τον παράνομο μουφτή Κομοτηνής να εκδηλώνει καθαρά τουρκικές θέσεις και να μην συλλαμβάνεται για εσχάτη προδοσία εν καιρώ ειρήνης! Οι ρώσοι μας πείραξαν που τάχα μου δήθεν προπαγάνδιζαν κατά της συμφωνίας των Πρεσπών!

Στέφανος Μ.

Κίνδυνος για τα Μακεδονικά προϊόντα από την προδοτική «Συμφωνία των Πρεσπών»

Το ΣτΕ απέρριψε την προφυγή των Παμμακεδονικών Ενώσεων με το σκεπτικό πως όσα καταγγέλουν τα σωματεία είναι μελλοντικά και αόριστα από το πιο μικρό έως και το πιο μεγάλο. Από την επωνυμία “Μακεδονικός” δηλαδή στα εμπορικά προϊόντα, μέχρι την παραχάραξη της Ιστορίας στα σχολικά εγχειρίδια. Εγώ σαν απλός πολίτης ένα θέλω να επισημάνω, ας έχουν υπόψιν τους πως το ζήτημα της τουρκοποίησης της Θράκης που μας απασχολεί τόσο ως χώρα επιτεύχθηκε, επειδή η Ελληνική Κυβέρνηση το 1954 αποφάσισε να αναγνωρίσει τα σχολεία της μουσουλμανικής μειονότητας ως τουρκικά. Τότε αν κατέφευγαν τα πανθρακικά σωματεία στο ΣτΕ είμαστε σίγουροι ότι θα έλεγαν ότι από την συμφωνία αυτή δεν προκύπτουν ούτε αλλαγές στα βιβλία, ούτε κάποιο κώλυμα περί της Ιστορίας της Θράκης αλλά ούτε και φυσικά ότι η Θράκη θα ανεξαρτητοποιηθεί, γεγονός που πολλά χρόνια αργότερα φαίνεται να επιτυγχάνεται μιας που δεν είναι λίγοι οι τούρκοι πράκτορες και οι υπερασπιστές του Ερντογάν που οδηγούν σε μια νέα προδοσία σε αυτή της Θράκης. Επίσης, και κλείνω με αυτό δεν είναι λίγες οι καταγγελίες Πομάκων οι οποίοι λένε πως δεν είναι τούρκοι, και ουδέποτε ήταν, απλώς είναι μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα.

Νίκος

Ο Τράμπ μετά την συνάντηση κορυφής κατηγορείται ως “προδότης” από το σιωνιστικό παρακράτος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-19-iouliou-2018#ixzz5LhagTI2p

Exit mobile version