Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ένα Έθνος που αντιστέκεται: Η Ουγγαρία αποχωρεί από το σύμφωνο του ΟΗΕ για την λαθρομετανάστευση!

Ένα Έθνος που αντιστέκεται: Η Ουγγαρία αποχωρεί από το σύμφωνο του ΟΗΕ για την λαθρομετανάστευση!

Η Ουγγαρία θα εγκαταλείψει τη συμφωνία του ΟΗΕ για τη λαθρομετανάστευση πριν από την οριστική της έγκριση, δήλωσε ο Ούγγρος υπουργός Εξωτερικών Πέτερ Σιτζάρτο, σημειώνοντας ότι η συμφωνία αυτή συνιστά “απειλή για τον κόσμο”.

Το έγγραφο αυτό τάσσεται εντελώς κατά των συμφερόντων ασφάλειας της Ουγγαρίας“, δήλωσε ο Σιτζάρτο σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε και προανήγγειλε ότι η Ουγγαρία θα αντιταχθεί επίσης στη συμφωνία αν αυτή τεθεί σε ψηφοφορία στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών.

Υπάρχουν ακόμα Έθνη που διακατέχονται από στοιχειώδες ένστικτο αυτοσυντήρησης και εξου αποτελούν τα μόνα σημεία του πλανήτη που δεν πλήττονται από την μάστιγα των τζιχαντιστών.

Από την άλλη πλευρά στην Ελλάδα έχουμε Τσίπρα, Καμμένο και Μητσοτάκη και έτσι θα υπογραφεί σύμφωνο με την Μέρκελ που θα προβλέπει ότι θα μας στέλνει όσους λαθρομετανάστες δεν θα χρησιμοποιεί στην βιομηχανία της.

Κώστας Αλεξανδράκης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ena-ethnos-pou-antisteketai-h-ouggaria-apochwrei-apo-to-sumfwno-tou-ohe-gia#ixzz5LhcVNT4y

Exit mobile version