Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαλύουν τις ελληνορωσικές σχέσεις οι Σύριζα – Ανέλ: Ακύρωσε ο Λαβρόφ την επίσκεψή του στην Αθήνα!

Διαλύουν τις ελληνορωσικές σχέσεις οι Σύριζα - Ανέλ: Ακύρωσε ο Λαβρόφ την επίσκεψή του στην Αθήνα!

Στην πλήρη διάλυση των σχέσεων με την σύμμαχο και ομόδοξη Ρωσία προχωρούν Τσίπρας και Καμμένος κατ΄ εντολή του αμερικανικού παράγοντα.

Η χρονική περίοδος, κατά την οποία σχεδιαζόταν να επισκεφτεί την Ελλάδα ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ, το ερχόμενο φθινόπωρο, δεν είναι πλέον κατάλληλη, σύμφωνα με τον Ρώσο πρέσβη στην Ελλάδα, Αντρέι Μασλόφ, τον οποίο επικαλείται το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη έρχεται μία ημέρα μετά τη δήλωση της εκπροσώπου Τύπου του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρίας Ζαχάροβα, ότι θα υπάρξουν συνέπειες για την απέλαση Ρώσων διπλωματών από την Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ρώσος πρέσβης στην Ελλάδα τόνισε ότι η επίσκεψη του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ στην Ελλάδα (σ.σ. τον ερχόμενο Σεπτέμβριο), «στην παρούσα κατάσταση, χάνει τη σημασία της, τουλάχιστον με τους προγενέστερους προγραμματισμένους όρους».

Ο κ. Μασλόφ επανέλαβε, επίσης, ότι θα υπάρξουν αντίποινα από το Κρεμλίνο για την απέλαση των δύο Ρώσων διπλωματών. Όπως υπογράμμισε, θα υπάρξουν, αντίστοιχα, απελάσεις Ελλήνων διπλωματών από τη Ρωσία, ωστόσο δεν είναι ακόμα γνωστό ούτε πόσοι διπλωμάτες θα απελαθούν, αλλά ούτε και η ημερομηνία που θα τους ζητηθεί να εγκαταλείψουν το ρωσικό έδαφος.

Οι Σύριζα – Ανέλ πλήρως σκυφτοί εμπρός στον αμερικανοσιωνιστή αφέντη διαλύουν τις σχέσεις της Ελλάδος με την Ρωσία, πολύ απλά γιατί τέτοια εντολή πήρανε. Στην προσπάθειά τους να διασωθούν πολιτικά δεν διστάζουν εμπρός σε τίποτα. Έρχεται η ώρα, όμως, της πολιτικής τους συντριβής.

Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής σχολίασε: “Τσίπρας και Καμμένος έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε προτεκτοράτο των ΗΠΑ και ασκούν επικίνδυνη πολιτική ενάντια στην παραδοσιακή μας σύμμαχο και ομόδοξη Ρωσία “.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dialuoun-tis-ellhnorwsikes-scheseis-oi-suriza-anel-akurwse-o-labrof-thn-epi#ixzz5Lhd9Wm9X

Exit mobile version