Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ποιος ευθύνεται γιατί δεν τελειώνει η Δίκη της Χρυσής Αυγής; Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Ποιος ευθύνεται γιατί δεν τελειώνει η Δίκη της Χρυσής Αυγής; Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Μια απάντηση στην βρώμικη προπαγάνδα

Στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΚΟΝΤΡΑ, την οποία παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Αιμίλιος Λιάτσος, ήταν καλεσμένος την περασμένη εβδομάδα ο Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Κύρτσος.

Πριν αναφερθούμε στα ψέματα που είπε ο Κύρτσος κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, να τονίσουμε ότι ο Αιμίλιος Λιάτσος κάθε φορά λέει, ψευδόμενος ασύστολα, ότι καλεί τους εκπροσώπους όλων των κοινοβουλευτικών και εξωκοινοβουλευτικών κομμάτων αλλά λέει ψέμματα! Δεν έχει καλέσει ούτε ένα λεπτό εκπρόσωπο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και θα έπρεπε επί τέλους το ΕΣΡ να ασχοληθεί μαζί του.

Ας έλθουμε τώρα στον πρώην κομμουνιστή Κύρτσο και σήμερα φιλελεύθερο. Καθόλου πρωτότυπη αυτή η εξέλιξη, αφού πολλά ορφανά του Μαρξ και του Στάλιν ευρίσκονται στην εθνομηδενιστική κεντροδεξιά. Ο Κύρτσος λοιπόν, θέλοντας να τονίσει με έμφαση ότι υπάρχει συνεργασία μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είπε στην εκπομπή “γιατί δεν τελειώνει η δίκη της Χρυσής Αυγής;”, υπαινισσόμενος ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ την καθυστερεί!

Και δεν είναι μόνον ο Κύρτσος το λένε πολλοί βουλευτές και κομματάρχες της Ν.Δ….

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/poios-euthunetai-giati-den-teleiwnei-h-dikh-ths-chrushs-aughs-arthro-tou-n#ixzz5LjHynyzC

Exit mobile version