Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Ακιντζί ρεζιλεύει τους ψευτοδημοκράτες: «Σωτήρια επέμβαση ο “Αττίλας”, άνοιξε τον δρόμο για την επιστροφή της δημοκρατίας στην Ελλάδα»

Ο Ακιντζί ρεζιλεύει τους ψευτοδημοκράτες: «Σωτήρια επέμβαση ο “Αττίλας”, άνοιξε τον δρόμο για την επιστροφή της δημοκρατίας στην Ελλάδα»

Στην Ελλάδα έχει στηθεί ένα πολύ μεγάλο παραμύθι αυτό του λεγόμενου «Πολυτεχνείου», το οποίο δήθεν ανέτρεψε την στρατιωτική δικτατορία. Δεκάδες πολιτικές καριέρες και εκατοντάδες τζάκια χτίστηκαν πάνω σε αυτό το παραμύθι.

Μιλώντας σήμερα για την μαύρη επέτειο της 20ης Ιουλίου ο Ακιντζί χαρακτήρισε την τουρκική εισβολή ως «μια σωτήρια επέμβαση, που άνοιξε τον δρόμο για επιστροφή του εκλεγμένου ηγέτη της ελληνοκυπριακής κοινότητας και ανατροπή της χούντας στην Ελλάδα».

Πράγματι, για τους πολιτικάντηδες ο Αττίλας ήταν μία «σωτήρια επέμβαση» που επέτρεψε την επιστροφή τους. Τόσο ο Μακάριος στην Κύπρο, όσο και ο Καραμανλής στην Ελλάδα επέστρεψαν στην εξουσία μετά την τουρκική εισβολή της 20ης Ιουλίου.

Μάλιστα, δεν είναι ότι μόνο επέστρεψαν στην εξουσία λόγω της εισβολής του Αττίλα, αλλά και ότι εργάστηκαν για αυτήν. Ο Μακάριος από την δική του πλευρά είχε κάνει μέχρι και ομιλία στον ΟΗΕ, καλώντας τους τούρκους να πραγματοποιήσουν την εισβολή.

Οι δε ελλαδίτες πολιτικάντηδες έδρασαν προπαρασκευαστικά, επιτρέποντας τον εξοπλισμό των τούρκων ήδη από το 1959, ενώ μέσω των ανθρώπων τους φρόντισαν ώστε οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις να παραμείνουν αδρανείς κατά τις κρίσιμες ώρες. Είχαν δε πολύ πιο ενεργό ρόλο στην δεύτερη φάση της εισβολής με το περιβόητο «η Κύπρος κείται μακράν».

«Σωτήρια επέμβαση», λοιπόν, ο Αττίλας για τους τούρκους και τα προσωπικά συμφέροντα των πολιτικάντηδων, εισβολή και επέτειος μαύρη για τους Έλληνες. Άλλο ένα τρανό παράδειγμα ότι τα συμφέροντα των πολιτικάντηδων έρχονται σε πλήρη αντίθεση με αυτά των Ελλήνων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-akintzi-rezileuei-tous-pseutodhmokrates-swthria-epembash-o-attila-anoije#ixzz5Lo8WmsAJ

Exit mobile version