Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή τίμησε στις Αχαρνές τους Ήρωες της Κύπρου – Φωτογραφίες

Η Χρυσή Αυγή τίμησε στις Αχαρνές τους Ήρωες της Κύπρου - Φωτογραφίες

Σήμερα 20 Ιουλίου, ανήμερα της μαύρης επετείου της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο μας, στο καθιερωμένο ετήσιο μνημόσυνο που οργανώνει ο Δήμος Αχαρναίων στην μνήμη των πεσόντων κατά την διάρκεια των πολεμικών επιχειρήσεων του Ιουλίου και Αυγούστου του 1974, η Χρυσή Αυγή εκπροσωπήθηκε δια του κοινοβουλευτικού της εκπροσώπου, κ. Χρήστου Παππά.

Ο Συναγωνιστής έγινε ένθερμα δεκτός από τους παρισταμένους βετεράνους, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για την ιστορία τους, τα προβλήματά τους, αλλά και για τις πολεμικές αναμνήσεις τους από εκείνον τον μαύρο Ιούλιο και Αύγουστο της προδοσίας.

Ήταν μια τραγική περίοδος για τον Ελληνισμό, ο οποίος όμως επέδειξε ηρωισμό, όταν αυτοί οι ηλικιωμένοι σήμερα, αλλά τότε νέοι και υψηλόφρονες πολεμιστές, πολέμησαν γενναία, ξεχασμένοι από το Αθηναϊκό κράτος και την στρατιωτική και πολιτική ηγεσία της Ελλάδος, όταν ο ψευδοεθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής δήλωνε ότι «Η Κύπρος κείται μακράν».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-timhse-stis-acharnes-tous-hrwes-ths-kuprou#ixzz5LoAL2k5q

Exit mobile version