Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επιχειρούν… αποκλιμάκωση ρίχνοντας «λάδι» στην «φωτιά»: Συνελήφθη ψευδόμενος ο Κοτζιάς για την επίσκεψη Λαβρόφ

Επιχειρούν… αποκλιμάκωση ρίχνοντας «λάδι» στην «φωτιά»: Συνελήφθη ψευδόμενος ο Κοτζιάς για την επίσκεψη Λαβρόφ

Έκτακτη σύσκεψη είχε χθες ο Τσίπρας με τον Κοτζιά για να διαχειριστούν την κατάσταση που δημιούργησαν στις ελληνορωσικές σχέσεις και την οργή που προκάλεσαν στην Μόσχα. Ακολούθως ο Κοτζιάς μέσω διπλωματικών πηγών δήλωσε πως «ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών είναι καλοδεχούμενος στην Αθήνα» και πρόσθεσε ότι «το αίτημα της επίσκεψης του κ. Λαβρόφ στη χώρα μας είχε διατυπωθεί από τη ρωσική πλευρά».

Τόσο ανίκανοι (;) είναι: επιχειρούν… αποκλιμάκωση και το κάνουν ψευδόμενοι ότι ο Ρώσος ΥΠΕΞ ζήτησε την συνάντηση, ενώ το αίτημα είχε διατυπωθεί από τον ίδιο τον Κοτζιά και μάλιστα δημοσίως! Βεβαίως, υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην είναι απλώς ανίκανοι, αλλά βαλτοί.

Την αποκάλυψη του ψεύδους την έκανε η ίδια η Ρωσική Πρεσβεία, η οποία μέσω του επισήμου λογαριασμού της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο αργότερα διεγράφη για να προστεθεί μία εκτενέστερη δήλωση, η οποία αφήνει υπόνοιες για αντίποινα ακόμα και στον τουρισμό!

Η κυβέρνηση των προδοτών έχει βάλει βόμβες σε όλα τα θεμέλια της ελληνικής πολιτικής σκηνής, έχουν διαλύσει τα πάντα τόσο στην εξωτερική, όσο και στην εσωτερική πολιτική και χρειάζεται άμεσα να δουν την πόρτα της εξόδου, γεγονός που θα συμβεί έτσι κι αλλιώς σε μερικούς μήνες.

Η κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ δεν εκφράζει με την πολιτική της την βούληση του Ελληνικού Λαού. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η πρόσφατη επίτευξη και υπογραφή συμφωνίας με τα Σκόπια για το ονοματολογικό, μια κίνηση που έχει εξοργίσει την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, οι οποίοι αντιτίθεται στην παραχώρηση του ονόματος και της Ιστορίας της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς.

Ιδιαιτέρως στην συγκεκριμένη περίπτωση, η αιτιολόγηση της ανάρμοστης και επικίνδυνης αυτής κίνησης από πλευράς του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών είναι καινοφανής και δεν συνάδει με τις άριστες σχέσεις που ανέκαθεν διατηρεί η Ελλάς με την Ρωσία. Έρχεται δε σε πλήρη αντίθεση, και πάλι, με την βούληση του Ελληνικού Λαού, ο οποίος αν μη τι άλλο μπορεί να διακρίνει την γελοιότητα των επιχειρημάτων του Κοτζιά, ο οποίος έχει αφήσει και αλωνίζουν στην Θράκη οι τούρκοι πράκτορες.

Η κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ δεν θα υπάρχει για πολύ ακόμα. Λίγους μήνες μετράει ακόμα και αυτό η ρωσική κυβέρνηση οφείλει να το λάβει υπόψιν και να μην λάβει αντίμετρα εις βάρος της χώρας μας εξαιτίας μίας δράκας ανίκανων που έτσι κι αλλιώς σε λίγο καιρό θα είναι παρελθόν για την χώρα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/epicheiroun-apoklimakwsh-richnontas-ladi-sthn-fwtia-sunelhfthh-pseudomenos#ixzz5LoBDhNMh

Exit mobile version