Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

O Koτζιάς είναι υπουργός μπουρδολογίας, μιλά με σοφιστείες και έχει ανόητη επιχειρηματολογία. Τον παρακολούθησα και έφριξα! Άντε να του εξηγήσεις με βάση τους δικούς του ισχυρισμούς για τη μακεδονική γλώσσα, ότι στη Λατινική Αμερική, μιλούν την Ισπανική και Πορτογαλική (με ιδιωματικές παρεκκλίσεις) και όχι Χιλιανιά-Αργεντινέζικα-Ουρουγουανά. Και βέβαια οι Αυστραλοί μιλούν την αγγλική (ιδιωματικά) αλλά δεν είναι άλλης εθνικής προέλευσης από τους αποικιοκράτες Άγγλους. Οι πραγματικοί «Αυστραλοί» είναι Αβορίγινες και έχουν σχεδόν εξαφανιστεί. Τι να πεις για την αντίληψη αλλά και την σύγχυση, που έχει ο υπουργός για τους όρους nationality και υπηκοότητα και πώς τα έχει μπερδέψει η χοληστερίνη στον… a beautiful mind του που έφερε ως παράδειγμα. Φύλαξε μας Θεέ μου!

Γ.Μ.

Στην δημοσιότητα ο Φάκελος της Κύπρου ύστερα από αίτημα της Χρυσής Αυγής: «Δημοκρατικά» λογοκριμένος φυσικά, αφού «εξαφανίστηκαν» 11 φάκελοι!

Έτσι φτιάχνονται οι σύγχρονοι γενίτσαροι. Με την ανοχή του κράτους και της πολιτείας δηλητηριάζουν αθώες παιδικές ψυχές με μίσος εναντίον του ίδιου τους του γένους. Το ΚΚΕ οργανώνει κατασκηνώσεις για μικρά παιδιά εδώ και έξι χρόνια. Με κεντρικό σύνθημα….«Έλα μαζί μας στον αγώνα ενάντια στο σύστημα που γεννά φτώχεια, πολέμους, προσφυγιά!». Αδυνατώ να καταλάβω πως επιτρέπεται στην νεολαία αυτού του κόμματος, να διοργανώνει τέτοιους είδους κατασκηνώσεις. Επιτρέπεται και σε άλλα κόμματα; ή όποιος τολμήσει θα θεωρηθεί φασίστας; Ζούμε μια φάρσα ή κάποιος γύρισε τον χρόνο πίσω;

Η.Μ.

Η Χρυσή Αυγή τίμησε στις Αχαρνές τους Ήρωες της Κύπρου – Φωτογραφίες

Ούτε ο Σύριζα ούτε οι Ανέλ έχουν καταλάβει πως οπουδήποτε υπάρχει έστω και ένας Έλληνας, είναι ανεπιθύμητοι! Έτσι και στην Κύπρο όπου πήγε ο Καμμένος αποδοκιμάστηκε έντονα από τους Κύπριους αδερφούς μας και φυσικά έδειξε το δημοκρατικό του πρόσωπο ζητώντας την δίωξή τους. Ούτε στην Κύπρο ούτε και πουθενά, διώξτε τους ανθέλληνες από πόλεις και χωριά!

Αντρέας Κ.

Αποδοκιμάστηκε έντονα ο Καμμένος στην Κύπρο και στέλνει στο δικαστήριο τους διαμαρτυρόμενους – Ανακοίνωση ΕΛΑΜ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-21-iouliou-2018#ixzz5LqBW5Lik

Exit mobile version