Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πλήρης η τουρκοποίηση της ΝΔ: Τον Χατζηοσμάν (!) ετοιμάζει για τα ψηφοδέλτια στην Ροδόπη ο Μητσοτάκης

Η αποκλειστική είδηση που έφερε στο φως η τουρκική Birlik και αναδημοσίευσε η αποκαλυπτική ιστοσελίδα tourkikanea.gr, ουδόλως μας εντυπωσίασε, καθώς οι ανθελληνικές θέσεις και προδοτικές κινήσεις είναι ίδιον της ψευτοδεξιάς.

Ο εκλεκτός της Λέσχης Μπίλντερμπεγκ λοιπόν, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μόλις χθες επιβεβαίωσε στην πάντα φιλόξενη για αυτόν Süddeutsche Zeitung ότι θα σεβαστεί την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, μετά την Μακεδονία σκοπεύει και στο ξεπούλημα της Θράκης.

Η τουρκική Birlik αποκαλύπτει πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε στην Αθήνα τον γνωστό για τις φιλοτουρκικές θέσεις και πρώην βουλευτή του κλεφτοΠασόκ, Αχμέτ Χατζηοσμάν, ώστε να τον εντάξει στα ψηφοδέλτια της ψευτοδεξιάς.

Ο γνωστός Χατζηοσμάν, ο οποίος αρέσκεται να φωτογραφίζεται με πορτρέτα του Κεμάλ, τουρκικές σημαίες και σημαίες της “ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης” συναντήθηκε πρόσφατα και με την αδερφή του Μητσοτάκη, Ντόρα στην ορκωμοσία του Ερντογάν.

Οι αποσχιστικές και ανθελληνικές θέσεις του Χατζηοσμάν για “τουρκική μειονότητα” είναι γνωστές, αρά η τοποθέτηση του στα ψηφοδέλτια της ΝΔ για την Ροδόπη είναι… ταμάμ!

Εξάλλου, στην προδοτική και ψιλελεύθερη ψευτοδεξιά δεν ενδιαφέρονται για την Ελλάδα και τα εθνικά θέματα, αλλά μόνο για τις ψήφους!

Μόνο η Χρυσή Αυγή αγωνίζεται σθεναρά και ξεκάθαρα για την Μακεδονία και την Θράκη μας. ΜΑΥΡΟ στους προδότες από όπου και να προέρχονται!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/plhrhs-h-tourkopoihsh-ths-nd-ton-chatzhosman-etoimazei-gia-ta-pshfodeltia-s#ixzz5Lu981QqY

Exit mobile version