Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τρέμουν στο κλεφτοΠασόκ με την εκρηκτική άνοδο της Χρυσής Αυγής

Τρέμουν στο κλεφτοΠασόκ με την εκρηκτική άνοδο της Χρυσής Αυγής

Την ξέρουν καλά την μοίρα τους στο κλεφτοΠασόκ και όσο και να προσπαθούν να φανούν ψύχραιμοι και να πείσουν τους εναπομείναντες ψηφοφόρους ότι θα είναι τρίτο κόμμα, αποτυγχάνουν!

Γνωρίζουν καλά στο διαλυμένο και χρεοκοπημένο απόκομμα της Φώφης πως θα φάνε και πάλι την σκόνη της Χρυσής Αυγής και μάλιστα με ξεκάθαρη διαφορά και έχουν αρχίσει από τώρα τα μοιρολόγια.

Έτσι ο παντελώς άγνωστος και ιδιαίτερα… επιτυχημένος εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Π. Χρηστίδης στην ερώτηση “Ποια θα είναι η πιο δυσάρεστη έκπληξη στις κάλπες” απαντά στο “Έθνος”: “Η παρουσία της Χρυσής Αυγής και στην επόμενη Βουλή θα είναι για εμένα δυσάρεστη εξέλιξη. Οι Έλληνες έχουμε μια βαθιά δημοκρατική, προοδευτική παράδοση με μάχες απέναντι στο φασισμό, στη βία, στη ρητορική του μίσους“.

Η μόνη δυσάρεστη έκπληξη στις επόμενες εκλογές θα είναι η επιβεβαίωση ότι δυστυχώς υπάρχουν ακόμα μερικά λαμόγια, βολεμένοι, πουλημένοι, κομματόσκυλα και ανεγκέφαλοι που επιμένουν να ψηφίζουν προδότες και χρεοκοπημένους πολιτικάντηδες.

Μακάρι να φωτιστούν και αυτοί οι τελευταίοι εναπομείναντες και να μην ξαναψηφίσουν τους πολιτικάντηδες του “δημοκρατικού τόξου” και να ξεκουμπιστούν μια και καλή στον απόπατο της πολιτικής ιστορίας. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tremoun-sto-kleftopasok#ixzz5LvB7COF8

Exit mobile version