Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όλο το βρώμικο κύκλωμα της ΝΔ στον γάμο της κόρης του Ντογιάκου – Ο “παναθηναϊκάκιας” στην αγκαλιά Σαμαρά-Καραμανλή!

Όλο το βρώμικο κύκλωμα της ΝΔ στον γάμο της κόρης του Ντογιάκου - Ο “παναθηναϊκάκιας” στην αγκαλιά Σαμαρά-Καραμανλή!

Όλο το βρώμικο πολιτικό και παραδικαστικό κύκλωμα της ΝΔ ενωμένο απέδειξε για μία ακόμη φορά ποιοι έστησαν την σκευωρία σε βάρος της Χρυσής Αυγής. Χέρι-χέρι ο “παναθηναϊκάκιας” εισαγγελλέας Ντογιάκος με τον προδότη Σαμαρά και όλα τα όρφανά του (Δένδια, Γεωργιάδη, Βούλτεψη) μαζί στον γάμο της κόρης του Ντογιάκου με τον πρώην πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Παπανικολάου.

Κουμπάρος ο Κωστάκης Καραμανλής, που λόγω της κουμπαριάς, φαίνεται πώς έχει υιοθετήσει τον αρχισκευωρό Ντογιάκο: έτσι εξηγείται η προαγωγή του επί Σύριζα. Αντί να πάει στη φυλακή – ή έστω σπίτι του – ο παναθηναϊκάκιας, με εντολή Τσίπρα προήχθη σε Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου!

Έτσι εξηγείται το θάψιμο της δικογραφίας κατά Σαμαρά για τις παράνομες τηλεφωνικές εντολές στον “παναθηναϊκάκια”. Τους καλύπτει – λόγω Καραμανλή – η προδοτική κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου!

Πρώτη θέση (αγκαλιά με Σαμαρά-Ντογιάκο) και το φερέφωνό τους στον ΣΚΑΪ, Ιωάννα Μάνδρου, που άφησε εποχή με τις τερατολογίες της (υπερόπλα, μαύρο χρήμα κλπ) στην σκευωρία κατά του Λαϊκού Συνδέσμου.

Διαβάστε επίσης: ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΦΩΤΙΑ: Με εντολή Σαμαρά οι προφυλακίσεις

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/olh-to-brwmiko-kuklwma-ths-nd-ston-gamo-ths-korhs-tou-ntogiakou-fwtografies#ixzz5M5Yv2vpU

Exit mobile version