Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βραβείο για την προδοσία της Μακεδονίας παίρνει σήμερα στην Βοσνία ο Τσίπρας

Βραβείο για την προδοσία της Μακεδονίας παίρνει σήμερα στην Βοσνία ο Τσίπρας

Το αγαπημένο και εκλεκτό παιδί των διεθνών επικυρίαρχων αποτελεί ο Αλέξης Τσίπρας, καθώς είναι ο πρωθυπουργός της προδοσίας της Μακεδονίας και αυτός που εκπληρώνει χωρίς δεύτερη κουβέντα όλες τις επιταγές των διεθνών τοκογλύφων.

Έτσι, σήμερα στο Μόσταρ της Βοσνίας ο Τσίπρας θα βραβευτεί για… την συνεισφορά του στη διατήρηση της ειρήνης στην περιοχή των Βαλκανίων.

Η βράβευση θα γίνει από τον πρόεδρο του Συμβουλίου Υπουργών της χώρας, Ντενίς Ζβίζντιτς(Denis Zvizdic), σε εκδήλωση που διοργανώνεται από το Κέντρο για την Ειρήνη και την Πολυεθνοτική Συνεργασία.

Στην βράβευση το παρόν θα δώσει φυσικά και ο περιχαρής πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ, ο οποίος πήρε πρόσφατα από την προδοτική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στις Πρέσπες δώρο το όνομα της Μακεδονίας, καθώς και την αναγνώριση της ψευτομακεδονικής εθνότητας και γλώσσας.

Δεν είναι τυχαίο πως ο Ζόραν Ζάεφ βραβεύτηκε εκεί την προηγούμενη χρόνια όποτε και είχε υπογράψει στο Μόσταρ την χάρτα ειρήνης.

Όλοι αυτοί όμως που κάνουν δήθεν “πανηγυράκια ειρήνης” λογαριάζουν χωρίς την ομόθυμη βούληση του Ελληνικού Λαού που θα ανατρέψει την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/brabeio-gia-thn-prodosia-ths-makedonias-pairnei-shmera-sthn-bosnia-o-tsipra#ixzz5M5ZXNraR

Exit mobile version