Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα Δημοκρατία κατά Χρυσής Αυγής – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

 

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, στην εθνική εφημερίδα “Εμπρός”

Κεραυνός στο πολιτικό κατεστημένο η 6η Μαΐου του 2012 με την θριαμβευτική είσοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στη Βουλή. Όλοι μαζί προσπάθησαν στις εκλογές που έγιναν ένα μήνα μετά, τον Ιούνιο του 2012, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να μη μπει στη Βουλή! Απέτυχαν πλήρως και όχι μόνον, αφού Κ.Κ.Ε. και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ έχασαν μεγάλο μέρος του ποσοστού τους, αλλά η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ διατήρησε τις δυνάμεις της.

Μετά την πολιτική τους αποτυχία και την μεγάλη άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έστησαν την πολιτική σκευωρία του Σεπτεμβρίου του 2013 με την οποία μας οδήγησαν στην φυλακή και πίστευαν ότι θα μας τελειώσουν… Η συνέχεια γνωστή και ερχόμαστε στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις όπου ξεκάθαρα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι τρίτο κόμμα, έχοντας μία δυναμική ανόδου και με δηλώσεις όλων των πολιτικών αναλυτών ότι η δύναμη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι στα λαϊκά στρώματα, στη Βόρειο Ελλάδα, στους ανέργους και τους αγρότες.

Προσπαθώντας με κάθε τρόπο να ανακόψει την δυναμική μας πορεία τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ, όσο και η Ν.Δ. διεξαγάγουν εναντίον μας έναν βρώμικο πόλεμο. Ο ΣΥΡΙΖΑ με αποκλεισμούς, αντισυγκεντρώσεις και πρωτοφανείς απαγορεύσεις ακόμη και μέσα από τη Βουλή! Ό,τι και να κάνουν όμως, ο Λαός ή τουλάχιστον ένα μέρος του εξαιρετικά δυναμικό έχει ξυπνήσει.

Έτσι, σε πρόσφατη πολιτική έρευνα το 73% των Ελλήνων απάντησε ότι για την οικονομική κρίση και την κατ’ ουσίαν χρεοκοπία φταίει η διαφθορά από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα. Ένα άλλο επιχείρημα που χρησιμοποιούν οι βουλευτές και κομματάρχες της Ν.Δ. είναι πραγματικά όχι μόνον αστήρικτο, αλλά και εξαιρετικά θρασύ! Ισχυρίζονται ότι με ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ δεν τελειώνει η δίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Για το γεγονός ότι κρατά τόσο πολύ και θα κρατήσει και άλλο αυτή η δίκη φταίει αποκλειστικά η ΝΔ. Όταν κυβερνούσε ο Σαμαράς στήθηκε η δικογραφία κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, μία δικογραφία τέρας, η οποία ήταν αναμενόμενο ότι θα δημιουργήσει μία δίκη που θα κρατήσει πολλά χρόνια. Μία δικογραφία με 130 μάρτυρες κατηγορίας, που οι περισσότεροι απ’ αυτούς ήταν άσχετοι και έλεγαν απλά το “αντιφασιστικό τους ποίημα” και όταν τους ρωτούσαν από που ξέρουν αυτά που καταθέτουν απαντούσαν ότι τα διάβασαν στις εφημερίδες ή τα είδαν στην τηλεόραση.

Επί πλέον, για να απαντήσουμε στην βρώμικη προπαγάνδα της Ν.Δ. η δίκη μας άρχισε τον Απρίλιο του 2015 με μία ανάκριση που κράτησε 20 ολόκληρους μήνες και αυτό ήταν ευθύνη της ΝΔ, που κυβερνούσε έως τον Ιανουάριο του 2015. Αυτά λοιπόν περί της δίκης και σκασμός!

Ας το πάρουν απόφαση η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι εδώ με την θέληση του Ελληνικού Λαού και θα αγωνίζεται με συνέπεια εναντίον κάθε εθνομηδενιστή, είτε αυτός είναι μπολσεβίκος, είτε είναι ένας λιμπεραλιστής αρνητής Πατρίδος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-dhmokratia-kata-chrushs-aughs-arthro-tou-n.-g.-michaloliakou#ixzz5M5rLDMEk

Exit mobile version