Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Καβάλα, Καστοριά, Σπάρτη

Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής πραγματοποίησε συνάντηση με τον νέο πρόεδρο του υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας, Κώστα Πανταζή. Στην συνάντηση έγινε εκτενής αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο τα ΚΤΕΛ Καβάλας όσο και γενικά τα μέσα μαζικής μεταφοράς στην Ελλάδα με τις μνημονιακές τιμές καυσίμων να πλήττουν γενικότερα την Ελληνική αγορά.

Το σημαντικότερο θέμα όμως της συζήτησης ήταν η μείωση των δρομολογίων των υπεραστικών λόγω της οικονομικής δυσχέρειας των πολιτών που λόγω των μνημονιακών πολιτικών των τελευταίων κυβερνήσεων αναγκάζονται να μειώνουν ακόμη και τις βασικές μετακινήσεις για να μπορέσουν να τα βγάλουν πέρα.

Η Χρυσή Αυγή από την πλευρά της δεσμεύεται ότι θα καταργήσει τα επαχθή αντιλαϊκά μέτρα του μνημονίου του ΣΥΡΙΖΑ και όλων των προδοτικών κυβερνήσεων που αλυσόδεσαν την χώρα στον βωμό των μνημονίων. Όσο θα υπάρχει μνημόνιο, εποπτεία, σκληρή δημοσιονομική πολιτική, μέτρα λιτότητας, δεν θα υπάρξει καμία ανάπτυξη στη στην χώρα μας, παρά μόνο δυστυχία και φτώχεια.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή ενημερώθηκε από τον Αγροτικό Σύλλογο Φασολοπαραγωγών Καστοριάς σε πρόσφατη επαφή, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Καστοριά, για τα σημαντικά προβλήματα τα οποία εξακολουθούν να ταλανίζουν τον κλάδο. Στο νομό Καστοριάς υπάρχουν 13.500 στρέμματα με φασολοκαλλιέργειες στις οποίες απασχολούνται 670 ελληνικές οικογένειες.

Και όμως απέναντι σε αυτή την τόσο σημαντική αγροτική δραστηριότητα η Πολιτεία παραμένει αδιάφορη. Τόσο η σημερινή όσο βεβαίως και προηγούμενη γαλαζοπράσινη. Εντελώς απροστάτευτοι οι Έλληνες παραγωγοί απέναντι στις παράνομες ελληνοποιήσεις, αφού ο νόμος δεν εφαρμόζεται και παρά την ύπαρξη στο Μεσολόγγι εργαστηρίου αναγνώρισης προέλευσης με την μέθοδο ισοτόπων, το οποίο όμως η Πολιτεία δεν έχει πιστοποιήσει ακόμη. Γιατί άραγε;

Ούτε το διπλό νομοθετικό πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι ικανό να προστατεύσει τους Έλληνες παραγωγούς αφού δεν εφαρμόζεται ούτε αυτό. Η υποστήριξη με κάθε μέσο της αγροτιάς η οποία είναι βασικός πυλώνας της πρωτογενούς παραγωγής είναι όρος εκ των ων ουκ άνευ για την οικονομική ανάταση της Ελλάδας. Μοναδικός θιασώτης αυτής της πολιτικής και τελευταία ελπίδα των Ελλήνων παραγωγών είναι η Χρυσή Αυγή. Οι φασολοπαραγωγοί της Μακεδονίας πρέπει να στηριχθούν με κάθε τρόπο και μόνο η Εθνική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής μπορεί, προτίθεται και θα το πράξει.

svouranews.gr

Όπως κάθε χρόνο κλιμάκιο συναγωνιστών της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής Σπάρτης βρέθηκε την Κυριακή 22 Ιουλίου 2018 στο χωριό καταγωγής του προεπαναστατικού ήρωα Ζαχαριά Μπαρμπιτσιώτη και απέδωσε τιμές στον ανδριάντα του που κοσμεί την Πλατεία της Βαρβίτσας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn724#ixzz5M9BnqtdJ

Exit mobile version