Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Κάποιοι λένε για το αριστερό κράτος του Τσίπρα και του Καμμένου που ευθύνεται για την σημερινή εθνική τραγωδία με τους 50 και πλέον νεκρούς και την τεράστια καταστροφή που άφησε πίσω της η φωτιά. Μην ξεχνάτε όμως τις φωτιές στην Ηλεία, τότε δεν ήταν ο Τσίπρας ούτε ο Καμμένος, μην ξεχνάτε πως αποδόμησαν όλοι τους αυτήν την χώρα και την άφησαν ανυπεράσπιστη μπροστά στις φυσικές καταστροφές είτε από πλημμύρες είτε από πυρκαγιές. Είναι όλοι τους συνένοχοι, είναι όλοι τους δολοφόνοι!

Σ.Κ.

Σκληρή επιστολή Μητροπολίτη Αμβροσίου προς τον Τσίπρα: Φέρατε την οργή του Θεού!

Ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του, βρήκαν τον πόνο μας για να χύσουν το δηλητήριό τους. Τους έφταιξε ο στρατός λένε που δίνονται τόσα κονδύλια για τον στρατό, ενώ το πυροσβεστικό σώμα δεν είναι κατάλληλα επανδρωμένο. Αντί να κοιτάξουν πως και ο στρατός βοηθάει με το Πολεμικό Ναυτικό, με τις δυνάμεις Ζ ΜΑΚ στην κατάσταση αυτή, βρήκαν να περάσουν την εμετική αριστερή τους προπαγάνδα. Ποιοι; Αυτοί που οι ίδιοι είναι εμπρηστές περιουσιών θα μιλήσουν για τον Ελληνικό Στρατό. Αυτοί που έχουν κατασπαταλήσει την δημόσια περιουσία στα τσιράκια τους με τους 2.500 υπαλλήλους στην ΕΡΤ θα μας πούνε για τα ελάχιστα κονδύλια που λαμβάνει ο Ελληνικός Στρατός. Εκτός αν εννοούν ως εξοπλισμό τις στολές που αλλάζει σαν τα πουκάμισα ο επίσης ανύπαρκτος υπουργός Άμυνας.

Ανδρέας Μ.

Νίκος Κούζηλος: Να διακοπούν οι εργασίες της βουλής λόγω πυρκαγιών και Εθνικού Πένθους! ΒΙΝΤΕΟ

Εμείς οι κακοί φασίστες τρέξαμε στις φωτιές να βοηθήσουμε τον κόσμο που προσπαθούσε να σωθεί και να σώσει ό,τι μπορούσε. Εμείς οι κακοί φασίστες που δεν βρεθήκαμε σε ταξιδάκι αναψυχής ούτε σε κανένα ακριβό bar αλλά δίπλα στον Έλληνα που μας χρειαζόταν στην Κινέτα και στην Ραφήνα. Και αυτοί πού ήταν; Περίμεναν να πάρουν το βραβείο τους, βγήκαν στα κανάλια, στα τουίτερ τους να κάνουν δηλώσεις για το πόσο λυπούνται. Συγκινηθήκαμε κύριοι… ήταν η τελευταία καταστροφή που σας επιτρέψαμε να κάνετε. Ήρθε το πολιτικό τέλος σας!

Σοφία Χ.

Τα αποκαΐδια της μεταπολίτευσης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-25-iouliou-2018#ixzz5MDfSLLX9

Exit mobile version