Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δημοσκόπηση – κόλαφος για τους εθνομηδενιστές: Προδοσία η παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στους σκοπιανούς!

Δημοσκόπηση - κόλαφος για τους εθνομηδενιστές: Προδοσία η παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στους σκοπιανούς!

Την ώρα που το Έθνος μας βιώνει μια ανείπωτη τραγωδία που αριθμεί ήδη 80 νεκρούς και στην εθνομηδενιστική και ανίκανη κυβέρνηση ακόμα δεν έχει παραιτηθεί κανείς, έρχεται η δημοσκόπηση της Public Issue να καταδείξει την οργή του Ελληνικού Λαού για την προδοσία της Μακεδονίας.

Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία της έρευνας το μεγαλύτερο ποσοστό των ερωτηθέντων σε ποσοστό 35% θεωρεί ξεκάθαρα ως προδοσία την συμφωνία των Πρεσπών.

Η συντριπτική πλειονότητα, μάλιστα, των πολιτών πιστεύει ότι η υπογραφή της προδοτικής συμφωνίας θα έχει σημαντικές πολιτικές επιπτώσεις και κυρίως αρνητικές προς την κυβέρνηση. Επιπλέον, σύμφωνα με το Πολιτικό Βαρόμετρο Ιουλίου της Public Issue σχεδόν τα 2/3 των πολιτών, δηλαδή ποσοστό 64% των ερωτηθέντων τάσσονται κατά της συμφωνίας Τσίπρα – Ζάεφ.

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου πως στην Μακεδονία, στην Θράκη, στην Ήπειρο και στην Κρήτη, η “συμφωνία των Πρεσπών” συγκεντρώνει ποσοστό υποστήριξης κάτω από 20% με χαμηλότερο στην περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας-Θράκης (12%) και στην Κρήτη (13%).

Να σημειωθεί επίσης πως αναφορικά με τους ψηφοφόρους κομμάτων ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ οπαδός της Χρυσής Αυγής που να στηρίζει την την προδοσία, ενώ υπάρχουν αρκετοί Συριζαίοι, Νεοδημοκράτες, πασόκοι και κομμουνιστές που την θεωρούν ως μια καλή λύση…

Η προδοσία της Μακεδονίας θα είναι το πολιτικό τέλος των υποτακτικών στους διεθνείς τοκογλύφους και επικυρίαρχους κυβερνώντων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/makedoniko-kaiei-ton-suriza-kai-ton-kotzia-h-sumfwnia-twn-prespwn#ixzz5MHR01bhn

Exit mobile version