Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Aυτό που έδειξαν οι πυρκαγιές είναι πως το κράτος είναι ανύπαρκτο και μόνο όλοι εμείς μπορούμε να αλληλοβοηθηθούμε. Από την μια άκρη της Ελλάδας μέχρι την Κύπρο μας στέλνετε βοήθεια στην Αθήνα και δεν μπορεί κανέναν να τον αφήσει ασυγκίνητο κάτι τέτοιο. Eλπίζω αφού περάσει και αυτό να κάνουμε όλοι εμείς τον τραγικό απολογισμό μας και να είμαστε πιο προσεκτικοί στο μέλλον γι΄ αυτούς που αφήνουμε να μας εξουσιάζουν.

Πέτρος Σ.

Αν είχαμε μερικά BE-200 Beriev, θα είχε αποφευχθεί η εθνική τραγωδία!

“Χρόνια πολλά” όμως παιδιά δεν είπαμε χθες, για την σάπια δημοκρατία τους. Ούτε ένα πάρτι δίπλα στην πισίνα ούτε χαμόγελα ούτε φωτογραφίσεις. Οι μόνες φωτογραφίες που έβλεπες ήταν στάχτες, φωτιά, απανθρακωμένοι άνθρωποι και η πιο τραγική φωτογραφία που είδα ήταν ενός ανθρώπου που προσπαθούσε να βγει από το παράθυρο του σπιτιού του και κάηκε ζωντανός. Δεν το χωράει ο νους μας 87 άνθρωποι νεκροί, υπερδιπλάσιοι τραυματίες και εικόνες που θυμίζουν αποκάλυψη… Και ούτε μία παραίτηση!

Δέσποινα Μ.

Θρασύς και ανάλγητος ο Κουρουμπλής για την τραγωδία: Ας μην είμαστε υπερβολικοί! ΒΙΝΤΕΟ

Όχι δεν είναι όλοι ίδιοι! Δεν κάθονται όλοι από τα τουίτερ τους και από τις γραφειάρες του να κάνουν δηλώσεις συμπαράστασης. Μπράβο στους Συναγωνιστές που έπεσαν στην φωτιά και τον Αρχηγό μας που βρέθηκε στον τόπο της τραγωδίας. Να είστε καλά όλοι σας και να έχετε δύναμη.

Κ.Κ.

Πυξίδα Ιδεών: Οι Εθνικιστές δίνουν έναν αγώνα επιβίωσης για τον Ελληνισμό

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-26-iouliou-2018#ixzz5MLcusPx0

Exit mobile version