Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οργή λαού κατά Καμμένου: «Μας αφήσατε να καούμε» φώναζαν οι κάτοικοι – ΒΙΝΤΕΟ

Άθλιο επικοινωνιακό σόου επιχείρησε να στήσει ο συγκυβερνήτης του Τσίπρα πάνω στα αποκαΐδια. 

Ο Πάνος Καμμένος βρέθηκε αντιμέτωπος με την οργή των πολιτών κατά την επίσκεψή του στις περιοχές της Ανατολικής Αττικής που καταστράφηκαν από την πυρκαγιά.

Οι νεκροί έχουν φτάσει τους 81, οι αγνοούμενοι παραμένουν δεκάδες και ακόμα κανείς δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για αυτή την εθνική τραγωδία.

«Πήγαμε ανάποδα την Μαραθώνος για να σωθούμε. Γιατί κλείσατε την Μαραθώνος; Μας αφήσατε στο έλεος! Δεν ήρθε πυροσβεστικό. Τίποτα! Μας αφήσατε να καούμε! Κάντε κάτι, έχει καεί κόσμος! Οι κατασκηνώσεις πώς εκκενώθηκαν; Δεν έπρεπε να γίνει αυτό! Κάηκε ο κόσμος τζάμπα!», του είπε απευθυνόμενη μια από τους κατοίκους, η Κατερίνα Σαμιώτη.

Στο σημείο βρέθηκαν και άλλοι πολίτες οι οποίοι εξέφρασαν την οργή τους για τα όσα έζησαν και για όσα είδαν να διαδραματίζονται μπροστά στα μάτια τους. Μια κοπέλα, κλαίγοντας φώναξε στον Πάνο Καμμένο: «20 χρονών παιδιά! Τόσα πτώματα, δεν μας έμεινε τίποτα, καήκαμε, Μας είπαν “βουτήξτε να σωθείτε”. Πώς να βουτήξουν οι ηλικιωμένοι;».

Και ο πατέρας της, δίπλα της, κλαίγοντας επίσης είπε: «Είναι δύσκολες στιγμές. Τι να πω σε αυτό το παιδί που έχασε τον φίλο της τον Πάρη; Δεν είναι ψέμματα παιδιά. Δεν είναι πολιτικά εδώ. Εδώ πρέπει να σώσουμε την κατάσταση». «Στην θάλασσα έσβησε η φωτιά! Πεταγόντουσαν τα τζάμια στα παιδιά και τους είπα να μην κοιτάνε πίσω! Τέσσερις ώρες κολυμπάγαμε και τους έλεγα μην γυρίσετε πίσω γιατί πέφτουν σπίθες στα μάτια», είπε ο πατέρας του κοριτσιού με την πεθερά του να νοσηλεύεται στην εντατική στο Σισμανόγλειο.

Και η νεαρή κοπέλα συνέχισε τη συγκλονιστική περιγραφή της: «Όποιος καθόταν στην στεριά, κάηκε! Όποιος έφυγε βαθιά σώθηκε! Στα άπατα! Ήρθε το Λιμενικό και δεν μπορούσε να πλησιάσει. Μας έλεγαν βουτήξτε να σωθείτε! Πως να βουτήξουμε να σωθούμε. Πως να βουτήξουν οι ηλικιωμένοι; Ούτε στα ρηχά δεν μπορούν να βουτήξουν».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/orgh-laou-kata-kammenou-mas-afhsate-na-kaoume-fwnazan-oi-katoikoi#ixzz5MLyAPvJs

Exit mobile version