Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των πυρόπληκτων – Άγριο κράξιμο στους πολιτικάντηδες

Την ώρα που η Πατρίδα μας θρηνεί 82 θύματα από τις φονικές πυρκαγιές και ακόμα αναζητά δεκάδες αγνοούμενους, οι κυβερνώντες ως ανάλγητοι πολιτικάντηδες στήνουν φτηνά επικοινωνιακά σόου χωρίς να γλιτώνουν βέβαια το κράξιμο από τους κατοίκους.

Η Χρυσή Αυγή ήταν η μόνη πολιτική δύναμη που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των πυρόπληκτων την ώρα της καταστροφής και ο Αρχηγός, Νικόλαος Γ, Μιχαλολιάκος μετέβη στο Δημαρχείο Ραφήνας όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο και μίλησε με κατοίκους και διασώστες, την ώρα που οι Συναγωνιστές προσέφεραν το πρώτο κύμα βοήθειας στους πυρόπληκτους.

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου βρέθηκε στον τόπο της τραγωδίας μαζί με τους Βουλευτές Ηλία Κασιδιάρη, Παναγιώτη Ηλιόπουλο και συνοδεία πολυπληθούς κλιμακίου Συναγωνιστών και αφουγκράστηκε τον απέραντο ανθρώπινο πόνο από τους πολίτες που βίωσαν την απόλυτη καταστροφή.

Η Χρυσή Αυγή με συνεχείς ανθρωπιστικές δράσεις βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό των πυρόπληκτων.

Διαβάστε επίσης: Ανθρωπιστική βοήθεια από την Χρυσή Αυγή στους πυρόπληκτους της Ανατολικής Αττικής – Φωτογραφίες, Βίντεο

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής στον τόπο της Εθνικής τραγωδίας – Φωτογραφίες

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-sto-pleuro-twn-puroplhktwn-agrio-krajimo-stous-politikanthdes#ixzz5MMFCFS2K

Exit mobile version