Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΤΡΑΓΙΚΟΙ! Με μια συνέντευξη Τύπου θράσους και ψεύδους οι ανίκανοι κυβερνώντες αποποιήθηκαν όλων των ευθυνών

ΤΡΑΓΙΚΟΙ! Με μια συνέντευξη Τύπου θράσους και ψεύδους οι ανίκανοι κυβερνώντες αποποιήθηκαν όλων των ευθυνών

84 νεκροί, δεκάδες αγνοούμενοι και ο Τόσκας δεν μπορεί να βρει ούτε ένα επιχειρησιακό λάθος που οδήγησε την τραγωδία!

Δεν υπάρχουν λόγια για να χαρακτηρίσει κανείς τα πολιτικά ανδρείκελα που κυβερνούν την χώρα και δεν έχουν την ελάχιστη ευαισθησία να παραιτηθούν παρά την εκατόμβη θυμάτων.

Τζανακόπουλος, Τόσκας και οι αρχηγοί Αστυνομίας και Πυροσβεστικής με σημερινή συνέντευξη Τύπου καταλογίζουν ευθύνες στον άνεμο, στην κακή μας τύχη αλλά επ΄ ουδενί στους ίδιους και την άχρηστη και εγκληματική κυβέρνησή τους.

Δεν έδωσαν καμία πειστική απάντηση για την αδυναμία εκκένωσης των περιοχών όπου οι φονικές πυρκαγιές έκαψαν ζωντανούς πάνω από 80 συνανθρώπους μας, ενώ το… σοβαρό κράτος τους ακόμα δεν έχει συντάξει μια επίσημη λίστα αγνοουμένων.

Αυτός που φταίει είναι κάποιοι αόρατοι εμπρηστές και ο… “στρατηγός άνεμος”. Ακόμα κι έτσι αν είναι, γιατί αφού υπήρχε προειδοποίηση για ισχυρούς ανέμους δεν υπήρχε επιφυλακή και περιπολία, ώστε να αποφευχθούν οι εμπρησμοί;

Δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε κάτι άλλο παρά να καταγράψουμε τα λόγια του ανεκδιήγητου Τόσκα: «Οι πολιτικές ευθύνες αφορούν εμένα. Προσπαθώ να βρω ποια είναι τα λάθη και ποιοι έχουν την ευθύνη, σας λέω ότι δεν μπορώ να βρω μεγάλα λάθη επιχειρησιακά σε όλη αυτήν την κατεύθυνση των επιχειρήσεων….».

ΗΜΑΡΤΟΝ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tragikoi-me-mia-sunenteujh-tupou-thrasous-kai-pseudous-oi-anikanoi-kubernwn#ixzz5MQkbmkNB

Exit mobile version