Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Η Χρυσή Αυγή ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα στους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική. Παντελώς άφαντη η Ρένα Δούρου, ο Ψινάκης και όλοι οι κρατικοί παράγοντες. Ο Καμμένος έστειλε τον Ελληνικό Στρατό, όταν όλα είχαν γίνει στάχτη. Καμία ΜΚΟ από αυτές που τα παίρνουν από την κυβέρνηση δεν ήταν εκεί. Καμία νεολαία του μπάφου του Σύριζα δεν έδωσε εκεί το παρόν. Οι Χρυσαυγίτες μπήκαν μέσα στις φωτιές και πάλεψαν με τις φλόγες. Η κυβέρνηση όταν έπρεπε να προμηθευτεί μέσα πυρόσβεσης, αυτή κοίταγε να φτιάχνει “hot spots” για τους ισλαμιστές λαθρομετανάστες. Με αυτήν την βρώμικη εγκληματική κυβέρνηση η Ελλάδα θα καταστρέφεται συνεχώς. Στις εκλογές μόνο Χρυσή Αυγή!

Μαρίνα Κ.Π. Οικονομολόγος-Φιλόλογος

Ο Πατούλης που θέλει να γίνει δήμαρχος Αθηνών, έπνιξε το Μαρούσι! Φωτορεπορτάζ

Με την Χρυσή Αυγή έχω συνεισφέρει σε χιλιάδες πληγέντες είτε από την κρίση είτε από πλημύρες κτλ.Έτυχε αυτήν την φορά ο άτυχος να είμαι εγώ, ο οποίος την γλύτωσε με έναν ελαφρύ τραυματισμό στο μάτι. Πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Ιωάννη Λαγό για την προσφορά του σε νερό πόσιμο, καθώς εμείς στην Κινέτα δεν έχουμε ΕΥΔΑΠ, όπως επίσης και το ανθρώπινο ενδιαφέρον που έδειξε ακόμα και για την κατάσβεση πυρκαγιάς σε σπίτι. Δεν ξέρω αν η Ελλάδα αυτή την στιγμή βρίζει αυτόν που ψήφισε. Εγώ πάντως είμαι πολύ υπερήφανος για την επιλογή μου. Ευχαριστούμε και τους άλλους για την βοήθεια, αλλά την ώρα που η Κινέτα είχε μετατραπεί σε κόλαση ο μόνος που ενδιαφέρθηκε ήταν ο Συναγωνιστής Γιάννης και ένα φορτηγάκι του Ερυθρού Σταυρού. Με τον αξιωματικό της πυροσβεστικής προσπαθήσαμε να φτιάξουμε ένα προσωρινό κέντρο με ασθενοφόρα stand by με οξυγόνα αλλά μάταια. Ούτε καν σήκωναν τα τηλεφωνά. Και είναι πολύ βολικό να σου περιγράφουν μέσα από στούντιο αυτό που εσύ πέρασες. Εγώ σαν Έλληνας πολίτης το καθήκον μου το έκανα. Προστάτευσα όσους μπόρεσα περισσότερους. Την βαθιά μου θλίψη για εκείνους που έπεσαν θύματα και δεν προλάβαμε.

Ευάγγελος Χ.

Πανελλήνια Αιμοδοσία Χρυσής Αυγής για τους πληγέντες Συμπατριώτες μας

Απορώ πως πήγε ο Καμμένος εκεί, με τι θράσος αντίκρυσε στα μάτια αυτούς τους ανθρώπους και να τους πει τι; Ότι είναι ανύπαρκτος; Ότι, όπως του είπαν κιόλας, τους άφησε να καούν ζωντανοί; Δεν ντρέπονται που περιφέρονται κιόλας παρέα με τα κανάλια. Θίασος έχετε γίνει κύριοι και είναι ο πόνος των ανθρώπων τόσο μεγάλος που παραλίγο θα σας έπαιρναν με τις πέτρες.

Π.Σ.

Χρ. Παππάς προς ΣΥΡΙΖΑ: Ντροπή, ντροπή, ντροπή! Παραιτηθείτε τώρα – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-27-iouliou-2018#ixzz5MQm2xdjV

Exit mobile version