Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΦΕΥ!

Ενώ οι καπνοί από τα εξαϋλωμένα πτώματα των συμπολιτών, των γειτόνων και συγγενών μας, ακόμα καπνίζουν πάνω από τις πυρόπληκτες περιοχές, η κυβέρνηση δεν δίστασε να δείξει πόσο ενδιαφέρεται. Η κυβέρνηση ΣυριζΑνελ προσπάθησε λοιπόν, να περάσει μια τροπολογία, στα μουλωχτά, ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ και την ώρα που η προσοχή είναι στραμμένη στην τραγωδία, μια τροπολογία που θα έδινε κατά 60% αύξηση των μισθών ανώτατων στελεχών των ΔΕΚΟ του ΤΑΙΠΕΔ!!!

Να λοιπόν πόσο ενδιαφέρεται η κυβέρνηση των μπολσεβίκων και των ψευτοπατριωτών συνενόχων των, για το δράμα που βιώνουν οι Έλληνες. Κ Α Θ Ο Λ Ο Υ!!! Από την πρώτη στιγμή τους ενδιέφερε η μάσα, οι παχυλοί μισθοί, οι διορισμοί και τα προνόμια. Και μέχρι την τελευταία στιγμή, αυτά θα συνεχίσουν να τους ενδιαφέρουν.

Ενδεικτικό είναι, ότι μετά από την κατακραυγή που σηκώθηκε μόλις έγινε γνωστή η μεθόδευση της τροπολογίας, η υφυπουργός Οικονομικών, Κα Κατερίνα Παπανάτσιου, επικαλέστηκε “κακή διατύπωση” η οποία δεν ικανοποιεί την κυβέρνηση και γι’ αυτό την απέσυρε και θα την επαναφέρει σε καλύτερη μορφή.

Καταλάβατε; Απέσυρε προσωρινά την τροπολογία!!! Επειδή τους πήραν με τις πέτρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και θα την επαναφέρει αργότερα. Σε μιαν άλλη «καλή στιγμή» προφανώς. Ίσως σε μια μεγαλύτερη καταστροφή που ο κόσμος θα προσέχει λιγότερο.

Ελπίζω να γίνεται αντιληπτό σε όλους, το μέγεθος της αδιαντροπιάς τους. Είναι ικανοί μόνο, για να μοιράζουν μεταξύ τους τα λεφτά μας, το δημόσιο χρήμα, και για όλα τα άλλα είναι ακατάλληλοι, είναι ανίκανοι, είναι αναίσθητοι.

Τι τους κάνει τόσο απρόσεκτους και κυνικούς; Μα η προϊστορία. Αυτοί που κυβερνάνε σήμερα, είναι παρασκευάσματα του ίδιου πολιτικού εργαστηρίου, και ξέρουν ότι για δεκαετίες ολόκληρες, στα χρόνια της μεταπολιτεύσεως, κανείς δεν διώχθηκε, κανείς δεν τιμωρήθηκε, κανείς δεν πλήρωσε. Όλα έμειναν ατιμώρητα, είτε πρόκειται για δωροδοκίες, είτε για μίζες, είτε για εξαγορές, είτε για νομοθετήματα μπανανίας, είτε για εθνικές προδοσίες, είτε για  εγκληματικής αμέλειας θανάτους αθώων.

Το ότι είναι όλοι ίδιοι, το αποδεικνύει  και η κοινή πρακτική τους.

Στις προηγούμενες φονικές πυρκαγιές (Ζαχάρω) η κυβέρνηση Καραμανλή, μοίρασε τριχίλιαρα σε όποιον βρισκόταν στην Πελοπόννησο, ώστε να εξαγοράσει συνειδήσεις. Στις τωρινές πυρκαγιές, υπόσχονται διορισμούς στο δημόσιο των συγγενών των θυμάτων… Τα ίδια πράγματα δηλαδή. Μόνο που επειδή κάπως έτσι, έχουν τελειώσει τα μετρητά, αυτοί μοιράζουν διορισμούς.

Ευτυχώς όμως, σε όλη αυτή την σαπίλα και την διαφθορά, υπάρχει πλέον μια διέξοδος.

Οι απροσκύνητοι κι αμετακίνητοι από την θέση τους Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής. Εκείνοι οι τίμιοι Έλληνες, που αηδιάζουν κι αναγουλιάζουν με όλο αυτό το πολιτικό παιχνίδι της βουλιμίας των αχόρταγων λιγούρηδων που θεωρούν την Πατρίδα, την παχιά αγελάδα τους και τους Έλληνες καυσόξυλα για το τζάκι τους.

Χρυσή Αυγή Τώρα! Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος!

 

Γιάννης Πετρίτης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/feu#ixzz5MSvpFJUZ

Exit mobile version