Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι ανάλγητοι καρεκλοκένταυροι προκάλεσαν το δημόσιο αίσθημα με τις γελοίες δικαιολογίες τους

Οι ανάλγητοι καρεκλοκένταυροι προκάλεσαν το δημόσιο αίσθημα με τις γελοίες δικαιολογίες τους

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου σχετικά με την μεγάλη καταστροφή από την δασική πυρκαγιά στον Νέο Βουτζά-Μάτι έδωσαν το χθες βράδυ οι υπουργοί Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας και Επικρατείας Δημήτρης Τζανακόπουλος στο μόνο κατ’ ευφημισμό Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, δίνοντας μόνο ανυπόστατες δικαιολογίες, επιμένοντας ότι ο κρατικός μηχανισμός λειτούργησε άψογα και επιβεβαιώνοντας την υπέρτατη θέληση τους για την παραμονή στην καρέκλα της εξουσίας με κάθε κόστος στον Έλληνα πολίτη.

Στις 23 Ιουλίου εκδηλώθηκε μια από τις φονικότερες πυρκαγιές στην Αττική με τουλάχιστον 84 νεκρούς και αρκετούς αγνοούμενους ακόμη έως σήμερα. Η δασική πυρκαγιά που άρχισε από το Νταού Πεντέλης διαπέρασε τον Νεο Βουτζά και κατέληξε στο Μάτι με τραγικές συνέπειες για ανθρώπους, ζώα και περιουσίες. Ο λόγος; Για ακόμη μια φορά δεν υπήρξε η κατάλληλη αντίδραση από τον κρατικό μηχανισμό των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την αποτελεσματική κατάσβεση μιας δασικής πυρκαγιάς.

Για να προσπαθήσουν να δικαιολογήσουν την πλήρη ανικανότητα και εγκληματική αδιαφορία τους για την πολιτική προστασία των Ελλήνων ο Τζανακόπουλος με τον Τόσκα μαζί με τους αρχηγούς της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος έδωσαν χθες το βράδυ μια εξοργιστική συνέντευξη Τύπου στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Συγκεκριμένα σε αυτή την συνέντευξη τα αριστερά πρωτοκλασάτα στελέχη της σημερινής κομμουνιστικής κυβέρνησης δήλωσαν ότι ο κρατικός μηχανισμός λειτούργησε άψογα, τίποτα περισσότερο δεν θα μπορούσε να γίνει, οι καιρικές συνθήκες ήταν ακραίες και τελικώς η ρυμοτόμηση των περιοχών δυσκόλεψε την διάσωση των εγκλωβισμένων συνάνθρωπων μας που κάηκαν στη πυρκαγιά.

Επιπροσθέτως, στην παραπάνω συνέντευξη χρησιμοποιήθηκαν και από τους δύο αριστερούς υπουργούς αρκετά επικοινωνιακά τεχνάσματα όπως το “δεν μπορώ να απαντήσω αυτό που θέλετε” του Τζανακόπουλου όταν ζορίστηκε από μια ερώτηση και την δημιουργία αντερώτησης από τον Τόσκα προς δημοσιογράφο αντί σαφούς απάντησης.

Όμως οι έωλες δικαιολογίες του Τόσκα και του Τζανακόπουλου δεν έγιναν πιστευτές ούτε από τους δημοσιογράφους που είχαν προσκληθεί να καλύψουν την παραπάνω αποτυχημένη προσπάθεια αποποίησης ευθυνών. Συγκεκριμένα ένας δημοσιογράφος δήλωσε στους υπουργούς ότι είναι κατάπληκτος που δηλώνουν ότι όλα έγιναν στην εντέλεια ενώ στην πραγματικότητα ο πληθυσμός ήταν εντελώς απροστάτευτος.

Μόνο αγανάκτηση και αποστροφή στον κάθε πολίτη μπορούν να δημιουργήσουν όλες οι γελοίες προσπάθειες αποποίησης ευθυνών από τις κομμουνιστικές πατριδοκάπηλες καρικατούρες που είναι δυστυχώς σήμερα στην κυβέρνηση της Πατρίδας μας.

Μόνο μια Εθνική Κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής μπορεί να προστατέψει αποτελεσματικά την Πατρίδα και τις ζωές των Ελλήνων καταστρώνοντας σχέδια και υλοποιώντας υποδομές πρόβλεψης και διαχείρισης κρίσεων σε διακλαδικό και διυπηρεσιακό επίπεδο.

Θ. Γ. Κωστής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunenteujh-tzanakopoulou-toska-analghtoi-kareklokentauroi-me-hlithies-dikai#ixzz5MSyV6eno

Exit mobile version