Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βρώμικη προπαγάνδα ΝΔ κατά Χρυσής Αυγής

Βρώμικη προπαγάνδα ΝΔ κατά Χρυσής Αυγής

Με αφορμή την εθνική τραγωδία η ΝΔ επικαλούμενη το εθνικό πένθος σιώπησε τις πρώτες ημέρες της εθνικής καταστροφής. Στην πραγματικότητα ήθελε να αποφύγει να θυμηθεί ο κόσμος την δική της ανικανότητα και εγκληματική αμέλεια, όταν το 2007 κάηκαν 73 άνθρωποι στην Ηλεία. Το κράτος ήταν το ίδιο διαλυμένο και επί ΝΔ όπως και επί ΣΥΡΙΖΑ.

Στην πρώτη του δήλωση μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε τους εθελοντές της ΝΔ να συνδράμουν, μόνο που αυτοί δεν εμφανίστηκαν ποτέ, γιατί απλούστατα δεν υπάρχουν!

Η Χρυσή Αυγή από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό του Λαού, βοηθώντας με κάθε τρόπο. Αυτό τους ενόχλησε πολύ…

Έτσι η ΝΔ μαζί με το ΚΚΕ άρχισαν να διαδίδουν αισχρές ψευδολογίες κατά της Χρυσής Αυγής, όπως ότι οι Συναγωνιστές Λαγός και Κασιδιάρης… σκηνοθέτησαν (!) την αδιαμφισβήτητη με φωτογραφίες παρουσία τους στον τόπο της τραγωδίας. Αλήθεια και οι Αξιωματικοί της Πυροσβεστικής που φαίνονται στις φωτογραφίες και στα βίντεο ήταν και αυτοί στο κόλπο της “σκηνοθεσίας”;

Τόσο τα Παραπολιτικά του Μητσοτάκη, όσο και οι ιστοσελίδες του ΚΚΕ έγραψαν επίσης ότι συνελήφθησαν Χρυσαυγίτες σε λεηλασίες. Το μέγεθος της ψευδολογίας τους δείχνει ότι έχουν πολύ σοβαρό πρόβλημα με την ανταπόκριση της Χρυσής Αυγής στον Λαό. Δεν είναι τυχαίο ότι ο μόνος πολιτικός Αρχηγός που επισκέφθηκε πρώτος από όλους την Ραφήνα ήταν ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος.

Διαβάστε επίσης: Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των πυρόπληκτων – Άγριο κράξιμο στους πολιτικάντηδες

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/brwmikh-propaganda-nd-kata-chrushs-aughs#ixzz5MYDAjM9f

Exit mobile version