Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Λύσσαξε το Σύστημα με την κοινωνική προσφορά της Χρυσής Αυγής – Πρωτοφανή ψέμματα και λάσπη! Ποντίκι και Παραπολιτικά πρώτα στην παραπληροφόρηση

Οι εικόνες των μελών της Χρυσής Αυγής που προσφέρουν εθελοντική συνδρομή μέσα στις εστίες των πυρκαγιών προκάλεσαν μίσος και πανικό σε όλα τα ανδρείκελα του πολιτικού συστήματος. Την ίδια ώρα, οι χρυσοπληρωμένοι με κρατική χρηματοδότηση κοπρίτες – όλων των κομμάτων – απολάμβαναν τα κοκτέιλ τους, παντελώς αδιάφοροι για το δράμα των συμπολιτών μας.

Όλα τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ έλαβαν εντολή να θάψουν την Αλήθεια: πώς μόνο η Χρυσή Αυγή βρέθηκε από την πρώτη στιγμή – με όσα μέσα διαθέτει – μέσα στα γεγονότα και προσέφερε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για την αντιμετώπιση της καταστροφής. Παρ’ όλα αυτά, χιλιάδες χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης – με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία – αναπαρήγαγαν τις εικόνες αυτές, οι οποίες έγιναν ευρέως γνωστές στον Ελληνικό Λαό. Το γεγονός αυτό προκάλεσε πανικό και φθόνο σε όλα τα μισάνθρωπα και μισελληνικά υποκείμενα που συνδέονται με το διεφθαρμένο σύμπλεγμα της ανθελληνικής εξουσίας.

Έτσι, με καθυστέρηση ημερών, ξεκίνησε ένα άνευ προηγουμένου κύμα ψευδολογίας, που η αθλιότητά του ξεπερνά και τον πιο διεστραμμένο ανθελληνικό εγκέφαλο. Η τακτική τους κλασική: κάποιος ψεύτικος λογαριασμός facebok γράφει μία δήθεν καταγγελία “αυτόπτη μάρτυρα”, που βρωμάει από χιλιόμετρα πως είναι 1000% ψευδής. Αμέσως μετά, τα μεγάλα συστημικά ΜΜΕ αναπαράγουν αυτή την βλακεία ως… είδηση!

Έτσι το κυβερνητικό “Ποντίκι” διέδιδε ψευδώς ότι 2 δήθεν χρυσαυγίτες εκδιώχθηκαν από το Μάτι! Ενώ η Αθηναΐς Νέγκα στα Παραπολιτικά fm ξεπέρασε κάθε όριο, λέγοντας πως “χρυσαυγίτες συνελήφθησαν να κάνουν πλιάτσικο στα καμμένα”!

Διαβάστε και φρίξτε με τις ανοησίες που δημοσιεύει το Ποντίκι. Και μόνο η ψεύτικη εικόνα προφίλ του λογαριασμού που διέδωσε πρώτος αυτή την αρλούμπα, αποδεικνύει την γελοιότητα των φιλοκυβερνητικών παπαγάλων:

ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ: Το γύρο του διαδικτύου κάνει μια καταγγελία, σχετικά με την εμφάνιση της νεοναζιστικής οργάνωσης στο Μάτι, δήθεν για να βοηθήσει. Όπως ο Κασσιδιάρης έσβηνε τις φλογίτσες με ένα κοντομάνικο και ένα κλαδάκι. Οι κάτοικοι υποδέχτηκαν τους νεοναζί μάλλον με άγριες διαθέσεις. Η καταγγελία λοιπόν αναφέρει:

Τα “Παραπολιτικά” (γραφείο τύπου της ΝΔ) στη συνέχεια ξεπέρασαν ακόμα και τους μπολσεβίκους σε αθλιότητα. Η Αθηναΐς Νέγκα αναπαρήγαγε μία ακόμα πιο γελοία και χονδροειδέστατη ψευδολογία, που ξεκίνησε και πάλι από ψεύτικο προφίλ στο facebook και ανηπαρήχθη από περιθωριακά αριστερίστικα σάιτ:

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ. Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/lussaje-to-susthma-me-thn-koinwnikh-prosfora-ths-chrushs-aughs-prwtofanh-ps#ixzz5MYnpqhBw

Exit mobile version